≫ 

Novak nezadovoljan igrom u finalu sa Rafom i iskreno priznao: Pokazao je zašto je "Kralj šljake"...

Nole je najbolji na svetu, ali je Nadal i dalje broj jedan na šljaci

  • 48
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rolan Garos 2020 Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser planete Novak Đoković kaže da je Rafael Nadal u nedelju bio bolji u finalu Rolan Garosa, ali je zahvalan što su uopšte njih dvojica dobili šansu da igraju u Parizu.

Đoković nije bio zadovoljan svojim izdanjem u porazu 6:0, 6:2 i 7:5 od "Kralja šljake" koji se još jednom potvrdio kao neprikosnoven na RG.

- Pokazao je zašto je "Kralj šljake". Bio je težak meč za mene danas, nisam zadovoljan kako sam igrao, ali je on bio bolji na terenu. Situacija je očito teška za sve širom sveta i zahvalni smo što možemo da igramo sport koji volimo i što nam je dozvoljeno da budemo na terenu - rekao je posle meča Đoković.

Zahvalio se Novak i publici koja je dolazila prethodnih dana na tribine stadiona "Filip Šatrije", posle čega se Rafa zahvalio njemu.

- Hvala Novaku na svemu što je uradio, ono što ti radiš u tenisu je nešto posebno i zadovoljstvo je što delimo sve ove stvari u tenisu. Imamo velike borbe i u prilici smo da igramo svih ovih godina - istakao je Nadal.

Izrazio je i nadu da će situacija sa korona virusom od početka sledeće sezone dozvoliti da se navijači u većem broju nađu na tribinama teniskih terena.

Video: Rafael Nadal pobedio najboljeg na svetu, Novaka Đokovića, u finalu Rolan Garosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    11. oktobar 2020 | 18:40

    VOLIMO TE NOLE IDEMO DALJE I TI SI OD KRVI I MESA IMAS PRAVA I PONEKAD DA IZGUBIS.ZIV BIO

  • dino

    11. oktobar 2020 | 18:52

    Najbolji si Novače ...na svjet boljeg nema...da je i nama Bosancima jedan takav da se i mi ponosimo....

  • drug

    11. oktobar 2020 | 19:18

    Sledece godine igraj samo beton i trava, preskoci celu sljaku i to je to! Ti igras konstantno svaki turnir a ova dvojica odmaraju i biraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA