≫ 

Novakov trener se ujeo za jezik: Malo sam preterao kada sam rekao da Nadal nema šanse u finalu RG

- Najlakše je reći "biće šta bude" i "pobediće bolji", ali sam ja rekao šta sam stvarno mislio - ističe legendarni Hrvat

  • 6
1159188099 Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Rafael Nadal je porazio Novaka Đokovića u nedeljnom finalu Rolan Garosa i time demantovao Gorana Ivaniševića, koji je prognozirao siguran trijumf Srbina na pariskom Grend slemu.

Dan posle velikog finala, jedan od Novakovih trenera kaže da se ne kaje zbog smelih prognoza.

- Ja sam stvarno to mislio. Moje je pravo da izjavim ono što mislim i da verujem u svog igrača, da je ovo bila ta šansa i godina da Novak osvoji Rolan Garos. Ponavljam, malo sam preterao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno ono što mislim, nije ispalo tako i je...ga, šta je, tu je.

- Eto, prošle godine pred Melburn sam rekao da su šanse 50-50, pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvek reći ono na sigurno "biće šta bude", "pobediće bolji", ali rekao sam onako kako sam se osećao. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno, to je to, idemo dalje - istakao je Ivanišević za Sport klub.

Legendarni Hrvat je potvrdio da će Novak igrati na turniru u Beču i dodao da plan za finiš sezone još nije napravljen.

- Beč će igrati, ali ne znam šta će biti s Parizom i koliko mu se to isplati da igra jer ne gubi bodove, a ne može ni da ih dobije. U Londonu prošle godine je igrao loše i može da zaradi ove godine.

- Podelićemo se Marjan i ja, dogovorićemo se, a Novak će se sigurno ove nedelje odmoriti i odradiće neke obaveze prema sponzorima. Posle toga kreću pripreme za Beč i London - poručio je Ivanišević.

Video: Rafael Nadal pobedio najboljeg na svetu, Novaka Đokovića, u finalu Rolan Garosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    12. oktobar 2020 | 19:51

    Ivanišević sa Ćilićem ništa mnogo nije napravio i popravio u njegovoj igri.a sad šta može kod Novaka?? skoro samo da se slika pored Novaka .

  • ma

    12. oktobar 2020 | 23:20

    Ocigledno je da je Novak najgori sam prema sebi, kad ovakve kadrove ima oko sebe.

  • Peca

    12. oktobar 2020 | 20:41

    Kad doticne otera pocece da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA