≫ 

"Hoću da završim sezonu kao broj 1": Đoković izneo jasan plan do kraja 2020.

Najbolji teniser sveta povratio je snagu u bosanskim piramidama

  • 17
France Tennis French Open Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković odmara se u Visokom u BIH gde posećuje u tunele Ravne i bosanske piramide, posle poraza na Rolan Garosu, a za AFP je potvrdio da je veoma zadovoljan svim što je postigao do ovog trenutka u 2020.

- Ova sezona, koja je bila sa dosta prekida, pomalo čudna i različita u odnosu na ranije, donela mi je istovremeno mnogo uspeha i veoma sam zadovoljan igrom, poenima, prvim mestom.

- Nadam se da ću kroz mesec i po dana, biti i dalje prvi i da ću sezonu završiti kao broj jedan. To mi je profesionalni cilj, radiću na tome. Najviše zavisi od mene - rekao je Novak za AFP

Novak ima prednost od 1.890 poena u odnosu na Nadala na ATP listi. Španac ga je nedavno pobedio u finalu Rolan Garosa i Đoković kaže da ga je sve što se dešavalo poslednjih meseci prilično umorilo.

- Odigrao sam mnogo mečeva i gemova u poslednja dva i po meseca. Nisam mogao da izlazim iz balona zbog restrikcija i pravila, tako da me je to iscrpelo na mentalnom nivou.

- Ovo mi je poslednji od tri dana boravka ovde i već osećam da sam se oporavio i regenerisa - zaključio je Đoković.

Video: Rafael Nadal pobedio najboljeg na svetu, Novaka Đokovića, u finalu Rolan Garosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thessaloniki

    15. oktobar 2020 | 22:19

    Srecno Nole, SRBIJA je uz tebe! 🇷🇸🏆🙏🏻🌑⚪👌🏻🍀🌞

  • Mane

    15. oktobar 2020 | 23:07

    Mnogo Novaka briga za vase misljenje i pljuvanje.On covek zivi svoj zivot, bas onako kako.treba, posecuje celu bivsu Jugoslaviju jer svi smo mi Nasi.Neznam.zasto bi mi mrzeli Bosance,Hrvate i Makedonce?Ubijali smo ih u ratu kao i oni nas ali to je tako bilo onda, rat je nametnut, narod sigurno nije tako zeleo.Ljudi u Srbiji se pobiju medjusobno, ubijaju se cak i iz porodice, svadjaju se otac i sin zasto bi problem bio istorija sa nekom drzavom?Nole pokusava da sastavi to, da poveze nase narode koji su nekada ziveli srecno u jednoj drzavi.Mislim da se on oseca tako i radi sve ispravno.On ce nastaviti da radi po svome jer to je kljuc uspeha a vi kriticaru, stavite prst na celo i pogledajte vas minuli rad?sta ste ostavili iza sebe, kakve rezultate imate?Niko za vas nije cuo osim sto piste Nikove, Yumco,Miki, Bodibond,Beobrad i ostali botovi.Slali ste Novaka u penziju pre pet godina pa vas je rasturio i opet ce.

  • Nemke

    15. oktobar 2020 | 23:03

    Smesno vam je jer eto Rafa razbio Novaka na Roland Garosu. Pa to on radi sa svima jer je na toj podlozi ubedljivo najbolji ikada, ali je ipak i na sljaci gubio od Noleta, jednom cak i u Parizu u tri seta. Novak ima mnogo vise nedelja kao #1 i uskoro nozenda prestigne Rogera, a u medjusebnim duelima vodi protiv obojice. Ne zaboravite da je bio vlasnik sva cetiri slema u istovremeno sto je nezamisliv uspeh. Jos uvek ima sanse da osvoji jos neki Slem, mozda vec sledece godine podigne jos koji trofej, a dali ce imati najvise velikih titula iz velike trojke ostaje da vidimo. Ono sto mi nije jasno je ta otvorena mrznja i zavist prema nekome ko ovu zemlju predstavlja najbolje sto moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA