≫ 

Novak trenirao u Beogradu sa najvećim iznenađenjem Rolan Garosa

Sparing partner najboljem igraču sveta bio je mladi teniser iz Novog Pazara

  • 4
Trening Novak Djoković

Foto: Mario Ćužić / HTS

Novak Đoković, posle kraćeg odmora, vratio se teniskim obavezama. Đoković je počeo pripreme za izazove koji ga čekaju na ATP turniru u Beču.

Posle nekoliko dana tokom kojih je priznao da nije uzimao reket u ruke, poseti piramidama u Visokom i odmaranju u Beogradu, najbolji teniser sveta se vratio u uobičajnu rutinu.

U Beogradu mu je sparingovao jedan od najvećih talenata našeg tenisa Hamad Međedović, koji je nedavno napravio senzaciju na Rolan Garosu eliminisavši prvog juniora sveta Francuza Harplda Majoa.

Podsetimo, Novak je uvek govorio da će ga Hamad prestići po rezultatima, ali to će vreme da pokaže. Do tada Nole ima šansu da pretekne Federera na listi igrača sa najviše nedelja na ATP broju 1.

 

Video: Bogdan Obradović sprema novog talenta Hamada Međedovića koji bi mogao biti novi Novak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimfar

    19. oktobar 2020 | 18:47

    Dali je Nole gledao Partizana pošto zvezdini kasapi samo udarali. Kakav je to tim kada zaradi deset žuta i jedan crveni. Brat bratu Ben morao biti iskljucen pa i Gobeljić a za Degeneka nisam siguran dali mogao jako da startuje kada je igrao sa povredjenom kičmom što ga ušinuo Sadik na prošlom susretu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA