Đoković u večernjem terminu napada Samprasov rekord: Izašla satnica Novakovog meča sa Ćorićem

Biće zanimljivo u sredu

  • 1
Borna Ćorić, Novak Đoković

Foto: Guliver/Kevin Lee/Getty Images

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u sredu meč drugog kola turnira serije 500 u Beču protiv Borne Ćorića i taj meč je četvrti po redu na centralnom terenu.

To znači da najverovatnije neće početi pre 17 sati  i 30 minuta, pa će za razliku od prvog kola, Novaka ovog puta "kačiti" večernji termin.

On i Ćorić će na teren tek kada svoj posao završe dublovi Jirgen Melcer i Eduar Rožer-Vaselan protiv Danijela Evansa i Olivera Maraša, a zatim i singlovi.

Na centralni teren posle dublova izlaze Džejson Jung i Danil Medvedev, a zatim Stefanos Cicipas i Jan-Lenard Štruf, pa posle njih Đoković i Ćorić.

Program startuje u podne, pa ne treba čuditi ako Novakov meč počne i iza 18 časova, a nakon njega će na centralnom terenu biti još Pablo Karenjo-Busta i Kevin Anderson.

Srbin je do drugog kola stigao pobedom nad Filipom Krajinovićem u dva seta 7:6 (6) i 6:3, dok je Ćorić dan ranije, u ponedeljak, pobedio Tejlora Frica sa 6:4 i 6:4.

Da podsetimo, ovaj meč je bitan za Đokovića i sa istorijskog aspekta, jer bi pobedom nad Ćorićem obezbedio to da šestu godinu završi kao prvi teniser planete i izjednači se po tome sa svojim idolom Pitom Samprasom.

Video: Đoković pobedio Krajinovića u srpskom derbiju na startu turnira u Beču!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA