≫ 

Evo kad i gde možete gledati meč Đokovića i Sonega u četvrtfinalu Beča

Novak će na teren u trečem meču dana

  • 2
Novak Đoković

Foto: Guliver/Thomas Kronsteiner/Getty Images

Kao što je i poznato, najbolji svetski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu turnira u Beču danas igra protiv Italijana Lorenca Sonega!

S obzirom na to da je treći po redu, meč pomenutih rivala neće početi pre 17.30 minuta i moći ćete da ga gledate na Sport Klubu 2!

Đoković i Sonego, inače 42. reket sveta, nikada se do sada nisu sastajali, a vredi pomenuti da je Italijan na glavni žreb upao kao "laki luzer" posle odustajanja Dijega Švarcmana.

U prvom kolu je bio bolji od Dušana Lajovića, dok je u drugom savladao Hurkaša posle dva seta. Novak je, s druge strane, bez izgubljeng seta pobedio Filipa Krajinovića i Bornu Ćorića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    30. oktobar 2020 | 10:52

    Bravo za srpsku zeleviziju više od polovine stanovništva ima kablovsku a vi prenosite Đokića na sport klub koji ste nam ukinuli. Sramota naj veći srpski brend prenisi kako kažete Šolakova zelevizija a mi plaćamo RTS da gledamo Beogracku hroniku svakog dana ko da me to zanima. Otvirite televiziju za Beograd pa celog dana emitujte hroniku a nas iz unutrašnjosti poštedite smaranje o Beogradu. Ako već hoćete tako onda davajte hroniku svakog dana ali iz različitih gradova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA