≫ 

Novi napad na Đokovića: Obrađuj drvo ili pleti šalove, ali nemoj da nas deliš!

Nole na udaru Martine Navratilove

  • 28
Novak Đoković Foto: Guliver/Thomas Kronsteiner/Getty Images

Javno ga je kritikovala tokom US Opena, kada je izbegao konferenciju nakon što je pogodio linijskog sudiju u vrat, a sada je nekadašnja teniserka Martina Navratilova ponovo napala prvog reketa sveta Novaka Đokovića!

Ovoga puta zbog Novakove ideje da organizuje poseban Sindikat tenisera koji očigledno nije po volji Čehinje koja sada radi kao teniski analitičar.

- On misli da radi pravu stvar. Ne slažem se s njim, ali to je njegov izbor. To sigurno nije pomoglo njegovom tenisu. To stvarno kod njega ne razumem. Kada si najbolji na svetu, potrebno je da ti energija odlazi na to, moraš da se posvetiš sportu. Da biste se opustili gledate TV, obrađujete drvo ili pletete šalove. Ali osnivanje sindikata - zapitala se Navratilova tokom razgovora za "Irish Times", pa dodala:

- To ne pomaže uopšte, ni u jednoj situaciji. To možeš raditi kada prestaneš da igraš, ali trenutno je kontroverzno i ne pomaže. Tokom pandemije koronavirusa pokušavaš da nas podeliš, a sve to dok se pokušavamo ujediniti i shvatiti kako da igramo turnire, a da se ljudi ne razboljevaju i ne umiru od koronavirusa. Moramo da se držimo tog problema, a ne stvaramo novi koji nam ne treba.

Video: Nestorović: Mnogo me nervira kada Srbi ne navijaju za Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    3. novembar 2020 | 13:37

    Ti si nasla nekom da solis pamet nastrana zeno.

  • Bole

    3. novembar 2020 | 13:27

    Sta ima ona da deli savete nasem noletu. Alooo ,bezi u rupu lezbosuuuuu. On je normalen covek i vrhunski teniser.

  • 🙈

    3. novembar 2020 | 14:22

    Sva sreća pa ne objaviste sliku, M. N.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA