Zverev mi je udario glavu u zid, pričao da sam prostitutka i "nula": Šaripova iznela detalje mučenja

Olga Šaripova, nekadašnja devojka nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva otkrila je nove detalje maltretiranja kroz koje je prošla sa nemačkim teniserom

  • 0
Pablo Karenjo Busta - Aleksandar Zverev US open 2020 Foto: AP/Tanjug

ATP se ograđuje od celog slučaja, a njegovi predstavnici ukazuju na pravilnik koji kaže da teniseri ne smeju svojim postupcima da narušavaju ugled sporta.

S druge strane, Zverev se oglasio pre nedelju dana na Instagramu rekavši da Olgine optužbe jednostavno nisu tačne, Olga je opet progovorila, ovog puta za blog "Reket", Bena Rotenberga.

Olga i Saša Zverev su se upoznali kao 14-godišnjaci, zabavljali su se kratko godinu kasnije, prekinuli su kontakte i obnovili su ih septembra 2018.

Tada su ušli u vezu koja je trajala 13 meseci, a prvi put su se dogovorili da se nađu u Monaku i tamo je sve počelo.

- Prvi put se to (nasilje) desilo u njegovom stanu u Monaku. Htela sam da odem jer smo se gadno posvađali. Stajala sam u hodniku, a on mi je udario glavom u zid - priča Šaripova. Kaže da je posle toga pala na pod.

- Uplašio se, a onda je počeo da laže. Rekao je da sam ja njega udarila prva, rekao je da nije on to uradio, da to nikad ne bi uradio. Tada sam samo pomišljala "šta?!". Ja sam na podu, šta ti pričaš? Jesam li ja poludela ili šta? To je bila prva situacija - priča Šaripova.

Dominik Tim, Aleksandar Zverev Foto: Tanjug/AP

Do prvih svađa je došlo tokom putovanja sa Zverevom i njegovom porodicom na Maldive, krajem 2018. godine, a slučaj o kom je pričala desio se početkom sledeće godine.

- Važno je napomenuti da ne postoji samo fizičko, već i psihičko nasilje i ja sam prošla oba. Znate, ja mogu da čitam poruke od ljudi koje ne znam, kada kažu da sam d**lja, to na društvenim mrežama mogu da trpim, ali ne i od osobe koju volim - rekla je Šaripova i nastavila:

- Bilo je teško, a on je bio "toksičan". Pričao mi je gnusne stvari, "ti si ništarija, ništa nisi zaradila u svom životu, ja sam uspešan i zarađujem novac, a ti si niko" pričao mi je - svedoči Šaripova.

Aleksander Zverev Printskrin: Youtube/US Open Tennis Championships

Dodaje da kad god je htela da ga ostavi, uvek bi prekidala kontakt i blokirala ga u imeniku, ali je uvek nalazio zaobilazni način da je pronađe.

Njeni prijatelji su ga mrzeli jer joj nije dozvoljavao da provodi vreme sa njima. Olga kaže da ju je teniser često zvao i usred sastanaka i pitao "je l' ti ja nisam bitan, pa ne možeš da pričaš sa mnom".

- Terao me je da osećam krivicu i kad bih se osećala dobro bez njega, opet je tu bila krivica, jer znam da bi on bio ciničan u vezi sa tim. Bilo je to emotivno nasilje. Mislila sam da sam loša osoba, a u nekim momentima nisam htela ni da živim, tako je učinio da se osećam - ispričala je Olga Šaripova.

Ona je istakla i da ima video snimke mnogih stvari koje su se dešavale sa Zverevim, a Rotenbergu je pokazala i prepisku sa prijateljima kada su se dešavali problemi, što možete detaljnije videti na ovom linku.

Video: Seksi devojka Aleksa Zvereva pokazala šta ume

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA