≫ 

Nadal bio blizu poraza, pa ponizio rivala u trećem setu za polufinale Pariza

Rafa gubio 1:0 u setovima od Karenja Buste, zatim u drugom spasio tri brejk lopte i od 15:40 stigao do gema za 1:1 u setovima

  • 3
Rafael Nadal Foto:AP/Tanjug

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu, pošto je u tri seta bio bolji od sunarodnika Pabla Karenja Buste - 4:6, 7:5, 6:1!

Meč je trajao dva sata i 15 minuta, a Nadal će se za plasman u finale boriti protiv boljeg iz duela Aleksander Zverev - Sten Vavrinka.

Bio je Karenjo Busta raspoloženiji u prvom setu i već u 3. gemu imao je priliku za brejk. Međutim, ono što mu nije pošlo za rukom tada - jeste u sedmom gemu za vođstvo od 4:3 pred svoj servis. Na kraju, iskoristio je prvu set loptu i slavio sa 6:4.

U drugom je imao veliku priliku već na samom početku, kada je propustio tri brejk lopte. Zatim je i Nadal u 8. gemu imao dve šanse za brejk, da bi napokon oduzeo servis rivalu u 12. gemu. Iako je Karenjo Busta vodio 40:15 i bio nadomak taj-brejka.

To kao da ga je slomilo, jer je 15. reket sveta u nastavku u potpunosti nestao. Osvojio je drugi gem trečeg seta za 1:1, a onda dopustio Nadalu da veže pet poena i ode među četiri najbolja igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    6. novembar 2020 | 21:48

    И ми сада требамо да верујемо да му се не намешта освајање јединог атп турнира , кога до сада никада није освојио!??Сувише је све провидно , од очетка!

  • Cc

    6. novembar 2020 | 21:48

    Tako to rade majstori

  • zonbi

    6. novembar 2020 | 21:53

    Mentalno najaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA