Rafa kao furija u Londonu: Nadal počistio Rubljova na startu Završnog mastersa

Španac najavio šampionsku formu u Engleskoj

  • 1
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Drugi teniser sveta Rafael Nadal počistio je Rusa Andreja Rubljova u prvom kolu Završnog mastersa u Londonu sa 6:3, 6:4 za svega sat i 17 minuta igre.

Španac je odlično odigrao prvi set, rivalu je prepustio samo pet poena na svoj servis, a brejk u šestom gemu bio mu je više nego dovoljan da povede sa 1:0.

Drugi igrač sveta je u istom ritmu započeo i drugi set. Već u prvom gemu je iskoristio treću šansu da oduzme servis Rubljovu i napravi ključan korak ka pobedi.

Oba tenisera su do kraja duela bili sigurni na svoj servis, a Rafa je iskoristio drugu od tri vezane meč lopte i pokazao da je u dobroj formi došao na završno takmičenje u godini.

Španac u utorak u drugom kolu svoje grupe igra sa Dominikom Timom, dok se Rubljov sastaje sa grčkim igračem Stefanosom Cicipasom.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković svoj premijerni meč na Završnom mastersu u Londonu igra u ponedeljak od 15 časova protiv Argentinca Dijega Švarcmana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA