≫ 

Hvala Bogu i anđelima čuvarima na veri i blagoslovu: Nole pomešanih emocija priča o velikom uspehu

Novi pehar u bogatoj kolekciji

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser planete Novak Đoković kaže da njegove titule i trofeji ne pripadaju samo njemu, a poslednje priznanje dobio je za vikend kada je po šesti put i zvanično godinu završio kao prvi reket sveta.

Đoković se zahvalio svima koji ga prate svih prethodnih 13, 14 godina vrhunske karijere, svestan da je više osobina bilo potrebno da se do ovih visina dođe.

- Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji, svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Jedno veliko HVALA Bogu i anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov - napisao je Novak na društvenim mrežama.

Nije zaboravio ni ljude koji se zbog globalne pandemije korona virusa bore sa raznoraznim nedaćama, od gubitka poslova, pa do onih najgorih - gubitka zdravlja ili borbe sa virusom.

- Srećan sam što slavim još jedno veliko dostignuće ovde u Londonu. Takođe su mi pomešane emocije jer mnogo ljudi širom sveta prolazi kroz težak period. Saosećam sa njima, molim se za zdravlje i sreću svih njih - napisao je Đoković.

Da podsetimo, on svoj prvi meč na Završnom mastersu u Londonu igra u ponedeljak, a ovde možete videti i ko će prenositi taj meč od 15 časova.

Video: Đoković: Želim ovaj trofej kao i svi koji učestvuju na turniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak stojaković

    16. novembar 2020 | 13:42

    Samo tako nastavi imenjače

  • 👑👑👑👑👑

    16. novembar 2020 | 16:35

    Dragi nas Nole, ti si radost obuzimajuca za svoj narod i sve ljude na planeti koji te vole, podrzavaju i postuju! CESTITAMO I SRECNO decace nas vredni i dobri, hvala i budi nam zdrav i srecan, ZIVEO!!!

  • Aco

    16. novembar 2020 | 18:08

    Nole tisi tata tenisa. Sve ostalo ide uz Boziju pomoc.Jel verujes u svoju veru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA