≫ 

Đoković posle poraza od Tima: Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo

Čestitao je Đoković Austrijancu na trijumfu

  • 8
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Završnog mastersa u Londonu, pošto je u tri seta poražen od Austrijanca Dominika Tima!

A nedugo posle meča, u kom je Nole imao prednost od 4:0 u taj-breku trećeh seta, osvrnuos e na sve ono štos e dešavalo na terenu "O2" Arene:

- Bio je veoma izjednačen meč od početka do kraja. Treći set smo obojica dobro servirali, fer je bio da se odluči taj brejk. Nestvarno je šta je on uradio od 0-4 u taj brejku. Ne mislim da sam igrao loše. Kontrolisao sam meč na 4-0, mislio sam da sam blizu pobede, ali on mi ju je oduzeo. Bio je hrabar i sve je funkcionisalo - rekao je Đoković za "Sport Klub" i dodao:

- Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo. Nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo. Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je loptu svom snagom i sve je ulazilo. Kada se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, uradio je sve kako treba od 0-4, moram da mu skinem kapu i da mu čestitam. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao loptu, ali on je uništavao loptu, igrao je sjajno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile basket

    21. novembar 2020 | 20:08

    Novace,navijam za tebe svim srcem ali ne igras vise napadacki tenis,ti si bio taj koji napada, fajter a sad igras odbrambeni tenis,cekas gresku protivnika,to moze da upali kod slabijih trnisera ali kod Tima,Medvedeva,Nadala ne moze.Nadam se da ces se resetovati i vratiti onaj tvoj ubilacki sjaj u ocima.

  • Mihailović

    21. novembar 2020 | 19:54

    Tim je samo odigrao kao šta je nekad radio Nole kad je bio pred porazom...Nole pomislio da je gotovo i previše mu slao kratke lopte po sredini, sam sebi napravio streljanu i Tim u potpunosti iskoristio,jer meč je gotov kad završi poslednji poen...

  • misa

    21. novembar 2020 | 20:00

    Već duže vreme sto bi rekli igraš ziheraški a tako tima Medvedevom nadala teško ćeš pobediti zato treba da igraš tvoju igru samo tako si onaj pravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA