≫ 

Skandal: Britanci dodelili Novaku "nagradu" za Kovidiota godine

Još jedan dokaz da ne mogu da podnesu njegove uspehe

  • 54
Adria tour, Dominik Tim - Filip Krainović Foto: Marko Jovanović

Ne vole ga i to nije više tajna. Britanci baš ne mogu da podnesu Novaka Đokovića i njegove teniske uspehe što su ponovo pokazali i u smiraj teške godine za čitavo čovečanstvo.

Britanski "Dejli Mejl" odlučio je da ove godine dodeli nekakvu nagradu za "Kovididiota", a glavni laureat im je najbolji teniser sveta.

Novinari ovog lista isitču "da je konkurencija bila jaka" i da su se uglavnom fudbaleri izdvajali svojim potezima, međutim rešili su da ovo priznanje dodele ni manje ni više nego Đokoviću.

- Samo je Đoković mogao da zabije loptu u lice linijskom sudiji na US openu, ali to nije bio ni blizu najkontroverzniji trenutak godine. On je pored toga organizovao Adrija tur na Balkanu tokom "lokdauna" zbog korona virusa u junu, što mu je donelo prvo mesto na svetskoj rang listi Kovidiota - piše "Dejli Mejl".

- Bez poštovanja distance u gužvi, video na kojem se vidi zabava u noćnom klubu... Nije bilo iznenađenje što je drugi od četiri turnira otkazan zbog korona virusa, koji se pojavio među učesnicima, uključujući i Novaka i njegovu suprugu. Srećom, svi zaraženi su se oporavili, a Novak je zaslužio još jedan trofej - zaključili su u poznatom mediju.

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA -NEMA PREDAJE

    21. decembar 2020 | 13:00

    Englezi su oduvek bili protiv interesa Srbije i vodili su politiku "nož u leđa". Kada je neko toliko superioran a potiče iz Srbije nije ni čudo što kompleksaši Englezi žele da ga ponize na svakom koraku. Ali, mogu samo da ga mrze, i ništa više.

  • Dugic Nenad

    21. decembar 2020 | 13:45

    Mogu da ti P..e Novače,Novačeeeee,Nooovaaaačeeeeeeeee!!!!!

  • Olja Vujovic

    21. decembar 2020 | 13:59

    Britanci vjeciti neprijatelji,ne I Skoti I Irci,kolonizatori,samo nam ti ziv bio Novace,neka pucaju od zavisti,jer vredis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA