"Đoković je trenutno najjači igrač na ATP turu": Japanac hvali i otkriva tajne Novakove dobre igre

Japanac se trenutno nalazi na 56. poziciji na ATP listi, a dva puta je imao šansu da ukrsti rekete sa Đokovićem

  • 0
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Japanski teniser Jošihito Nišioka podelio je iskustvo igranja protiv najboljeg na svetu Novaka Đokovića rekavši da teško ko može da se oseća prijatno kada mu Nole stoji preko puta mreže, jer većina igrača već u startu zna da će da izgubi.

- Đoković je najjači igrač na ATP turu u ovom momentu. Mislim da nisam ni blizu nivoa da mogu da mu pariram. On kontroliše lopticu tačno onako kako hoće, nema nepredviđenih stvari. Možda osećate da možete, ali ne možete da napadnete, jer je kvalitet svakog udarca na neverovatnom nivou. Jednostavno, hvatamo loptu na drugačijim visinama, osećam razliku koja je u njegovu korist konstantno - rekao je Nišioka.

Japanac se trenutno nalazi na 56. poziciji na ATP listi, a dva puta je imao šansu da ukrsti rekete sa Đokovićem. Oba puta je žestoko poražen, prvo 2019. godine sa 6:1, 6:2 u Dejvis kupu, a onda i ove godine na Australijan openu (6:3, 6:2, 6:2).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA