Đoković "uhvaćen" kako po pljusku trči na planini: Pogledajte Novakov snimak treninga sa Divčibara

Noleta ni kiša nije sprečila da odradi trening

  • 17
Novak Đoković Printskrin: Instagram/vila_priroda_divcibare

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno boravi na mini odmoru na Divčibarama, gde je odseo u hotel koji je izgradio njegov prijatelj, kapiten srpske košarkaške reprezentacije, Miloš Teodosić.

Međutim, ni to što je na Divčibare došao da predahne nije sprečilo Đokovića da odustane od treninga, te je u međuvremenu "uhvaćen" kako trči po ovoj planini - bez obzira na to što je kiša poprilično padala.

Divčibare su, inače, samo jedna od Novakovih stanica na putu obilaska svoje zemlje. Nedavno je bio na Tari i Drini, kao i na Fruškoj Gori, a najavljeno je da će na svojoj poslednjoj destinaciji ostati nekoliko dana.

Inače, Nole je u petak dočekan tako što je dobio so i pogaču, kao i slatko, koje su poslužili devojka i momak odeveni u tradicionalnu srpsku odeću, sa opancima na nogama.

Takođe, na društvenim mrežama se pojavila i fotografija Novaka koji je dobio neobičan poklon, rakiju sa likom vođe četničkog pokreta, Dragoljuba Draže Mihajlovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tacno tako

    26. decembar 2020 | 11:43

    Bravooooooi DjoleeeeeeBroj jedan zauvek!!!!!

  • Ja

    26. decembar 2020 | 11:54

    Kralj

  • NS objektivan

    26. decembar 2020 | 12:26

    Kako neko može da kaže nešto loše za njega? Može da nam se svidi ili ne njegov karakter, ali njegov odnos prema svojoj zemlji, promocija nas kao naroda u svetu, ne neprocenjiva. Može ivako da trči gde poželi u svetu, a on na Divčibarama, ni na Kopaoniku, već Divčibare. Iskren je u tome što predstavlja, i ja mu verujem. Samo zdravlja, care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA