≫ 

Mediji naseli na lažnu vest da Đoković i FIFA prave tenisku Superligu

Portal koji je izmislio priču priznao je da je to uradio u duhu Dana svetih nevinih

  • 4
Novak Đoković Foto: Marko Jovanović

Mnogi strani i domaći mediji "upecali su se na lažnu vest da će Novak Đoković u saradnji sa FIFA da kreira novo takmičenje - tenisku Superligu.

Takav turnir koji bi navodno trebalo da bude pandan fudbalskoj Ligi šampiona, neće biti napravljen, niti je bilo ikakvih pregovora o tome i sve je izislio portal "Industriadeltenis", koji je prethodnih dana obmanuo i medije u Španiji sa navodima da je Đerar Pike kandidat za predsednika Barselone.

Vest o navodnoj saradnji Đokovića i FIFA je izmišljena povodom Dana svetih nevinih, koji se tradicionalno slavi 28. decembra u državama Latinske Amerike i Španije.

Urednici sajta koji je objavio lažnu vest su dali sebi maštu na volju, pa su čak i pisali koje bi dresove mogao ko od tenisera da nosi u ovom "takmičenju"

- Plan je da teniseri predstavljaju određene fudbalske klubove. Recimo, Rafael Nadal bi kao navijač madridskog Reala mogao da igra za njih, Đoković je poznat kao navijač Crvene zvezde i mogao bi da igra u crveno-belom dresu. Ostaje da se vidi kako će teniski svet reagovati na ovu ideju, ali već postoje dva velika promotera – Đoković i FIFA – navodi se u tekstu o ovoj lažnoj vesti.

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    29. decembar 2020 | 01:18

    Poniko i stvorio ga partizan ali posto je zvezda državni projekat kao sad je odjednom navijač Zvezde sad čela Srbija navija za njega sta će biti ako predstavlja zvezdu glupo je ipak je tenis tenis i zna se kako funkcionise

  • Dragan

    28. decembar 2020 | 23:44

    Lepo , moze jer zvuci zabavno

  • Ivo

    29. decembar 2020 | 01:38

    Biće Zvdezda prvak Evrope opet!!!! I SVETA!! ❤️⚪❤️🏆🏆🏆💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA