Nišikori: Ne mogu da igram kao Đoković, ali ću da se vratim u Top 10

Japanac je naveo da trenutno pokušava da nađe balans u igri, pre svega da to bude neki stil koji je između Novaka Đokovića i Rodžera Federera

  • 0
Kei Nišikori Foto: AP/Tanjug

Japanski teniser Kei Nišikori rekao je da je, nakon operacije ramena, bio spreman već u aprilu, ali da ga je korona virus sputao da izađe na teren, tako da je prve minute i zvaničan meč odigrao tek u septembru.

- Da sam počeo da igram malo ranije, možda bih do sada već vratio stari osećaj. Sa druge strane, dobro je da sam imao malo više vremena da se odmorim i oporavim - rekao je Nišikori.

Japanac je naveo da trenutno pokušava da nađe balans u igri, pre svega da to bude neki stil koji je između Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

- Ne mogu da dosegnem pun potencijal ukoliko igram tvrdo kao Đoković, a ne mogu da igram ni agresivno kao Federer, tako da pokušavam da radim nešto između toga. Pokušavam da osvajam što više poena na mreži. Trebaće mi vremena da se vratim u Top 10, a teniseri među Top 20 su mnogo jači nego pre pet godina. Neće biti lako, ali verujem da se vraćam na vrh ukoliko budem mogao da igram normalno. Ovo je godina moga reseta - zaključio je Nišikori.

Video: Najbolji teniser sveta promenio profesiju: Obukao specijalno odelo i obradovao mališane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA