Đoković odbio privilegovan status tokom karantina i razljutio čelnike Australijen opena

Novak kao prvi reket sveta ne želi da se odvaja od drugih

  • 8
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković navodno je odbio privilegovan status koji mu je dodeljen od čelnika Australijen opena vezan za karantin u kom svi učesnici prvog Grend slema u sezoni moraju da budu!

Tako barem tvrdi španska "Marka" koja navodi da je Đoković već obavestio čelnike turnira da ne želi komforniji karantin u Adelejdu, već da bude smešten sa svima ostalima u Melburnu.

Naime, ideja organizatora je bila da tri najbolja tenisera i teniserke budu u Adelejdu, dok bi ostatak takmičara svoje vreme provodio u Melburnu, kao i  da su se čelnici AO naljutili na Srbina kada im je saopštio svoju odluku.

"Marka" dalje piše da je Novak ovako reagovao jer je član PTPA organizacije (pandan ATP-u) koja se zalaže za ravnopravnost tenisera i teniserki, a ona definitivno neće biti ista odlukom čelnika AO da se karantin sprovede u dva različita grada.

Inače, svi teniseri i teniserke biće u karantinu drugu polovinu januara i za to vreme iz soba će moći da izlaze samo pet sati dnevno - kako bi jeli i trenirali.

Novaka pre AO, na kom će biti rigorozna pravila, čeka i takmičenje na ATP Kupu od 1. do 5. februara. Podsetimo, Srbija brani titulu osvojenu prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm...

    11. januar 2021 | 15:19

    Za čelnike AO jedan mali PRC test od velikog Djokovića 🤣🤣🤣

  • Boža zemunac

    11. januar 2021 | 14:38

    Živ bio i Bog te čuvao Nole Srbine.

  • Losmi

    11. januar 2021 | 15:11

    Zelim ti sva cetiri slema ove godine i posle toga ces biti vecni kralj tenisa n

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA