≫ 

Bernard Tomić prošao na AO pa udario na novinare: Niste bili fer prema meni u proteklih deset godina

Nekada veliki talenat krivi druge što nije iskoristio potencijal

  • 0
Bernard Tomić Foto: Printscreen/You Tube

Australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić plasirao se na predstojeći Australijan open. Trenutno 228. teniser na ATP listi morao je preko kvalifikacija, koje su zbog pandemije korona virusa održane u Dohi, da se izbori za učešće na prvom Gren slemu u sezoni.

Posle trijumfa nad Džonom-Patrikom Smitom u 3. kolu naljutio se na novinare koji su ga pitali da li i dalje ima želju da igra tenis.

- U Dohi sam, rizikujem svoj život dolaskom ovde, svoje zdravlje, kovid mi je za vratom, mnogo je bolesnih i mnogo toga može da krene po zlu. Dakle, rizikujem život, igram i takmičim se. Naravno da želim da budem u Melburnu. U suprotnom, okačio bih reket o klin. Ne moram da igram tenis, imam dovoljno novca, što me onda i pitate tako nešto? Ne postavljajte mi više takva pitanja - razbesneo se Tomić.

I tu se nije zaustavio, već je novinare optužio da godinama pišu loše stvari o njemu.

- Vi ste ti koji pišu loše stvari o meni. Kvalifikovao sam se za slem, o čemu bi drugom trebalo da pišete? Momci, mislim da niste bili fer prema meni u poslednjih pet godina ili celu deceniju. Možete da napišete šta hoćete, ali to neće moći da zaobiđe činjenicu da sam se kvalifikovao za Grend slem. Ako ste moji navijači i volite me, pišite lepo - dodao je Autralijanac.

Zanimljivo, Bernard Tomić je u karijeri na Australijan openu stigao najdalje do osmine finala i to 2012, 2015. i 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA