Ovako izgleda karantin Đokovića u Australiji: Smeštaj 1.800€, pogled na ceo grad, fasada iz bajke...

Najbolji teniser sveta provešće narednih 14 dana u izolaciji u Adelejdu

  • 14
Hotel Novak Đokovic Australija Foto: majesticmsuites.com.au, Nikola Tomić

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Adelejd, gde će boraviti u karantinu 14 dana prema propisima organizatora Australijan opena.

Novak je uz Rafaela Nadala, Dominika Tima i najbolje teniserke sveta, stigao u Adelejd, i biće u karantinu s njima u hotelu Mažestik.

Đoković je otišao direktno u Adelejd, a ne  u Melburn, jer su kapaciteti u gradu gde se održava Australijan open bili prebukirani, pa su organizatori najbolje tenisere i njihove timove izmestili u Adelejd, gde će od 29. do 30. januara biti organizovana i egzibicija u kojoj će učestvovati teniseri i teniserke iz top 3 na ATP i VTA listi.

Dvonedeljni boravak u ovom hotelu po osobi košta oko 1.800 evra, a teniseri će na raspolaganju imati i teretanu koju će moći da koriste.

Novak je već u jednom momentu snimljen kako vežba i sam u svojoj sobi od strane medija u Australiji.

Unutrašnjost hotela deluje prostrano, svetlo, udobno i moderno, dok je fasada kao u bajci, obrasla zelenilom, što može posebno da obraduje Novaka, koji je veliki ljubitelj prirode i zelenila.

Podsetimo, uslovi za krantin u državi Južna Australija su nešto blaži, pa će Novak imati mogućnost da 5 sati dnevno provede izvan hotela, dok je u Viktoriji, gde je i Melburn, i gde je većina tenisera i teniserki, karantin mnogo rigorozniji.

Pogledajte i kako izgledaju sobe, kao i sam hotel u kojem će Novak provesti narednih 14 dana.

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. januar 2021 | 16:51

    Tenis,beli sport,sport bogatih,mnogi ljudi pohrlili da svoju decu upisu u tenis misleci da im je uspeh zagarantovan,a svremenom su uvideli da on i kosta i to debelo ,velika investicija a profit u bilo kom smislu je na pojedincu i njegovoj proceni onoga sto poseduje ili kao igrac ili nekoga ko finasira ,Noletu su se sve kockice poklopile ,tako za njegovo ulaganje se isplatilo u svakom smislu i kao sportista,i kao covek svako ulaganje roditelja na pocetku je opravdao

  • Bokara

    15. januar 2021 | 18:21

    Da Bog da imao jos toliko.

  • Nebojša Berak

    15. januar 2021 | 19:32

    Moram reci da je ovo znacajno jeftinije nego hoteli na Kopaoniku i Zlatiboru, a mnogo komfornije i bolje. Ko ne veruje neka ode na booking.com i proveri cene recimo u hotelima Gorski, Grand, Grey na Kopaoniku i recimo Tornik na Zlatiboru. A pice je svakako jeftinije za Đokovića u Australiji nego u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA