≫ 

Novakov "odgovor" vlastima Australije i medijima: Slao pozdrave s terase, snimljen i dok meditira

Najbolji teniser sveta očigledno se nije mnogo potresao posle novog udara na njega od strane medija

  • 8
Novak Đoković

Foto: Profimedia

Novak Đoković je ponovo u zapadnim medijima prikazan kao neko ko je dvoličan, iako pokušava da se izbori za prava tenisera i pomogne im da lakše preguraju obavezni karantin od 14 dana, koji je posebno strog u Melburnu u državi Viktorija.

Novak je imao sreće da boravi u Adelejdu, u državi Južna Australija, gde je karantinski režim nešto "labaviji", ali mnogi u Melburnu nisu bili te sreće kao on, Nadal i Tim, koji imaju 5 sati dnevno koje mogu da provedu van hotela i na treninzima.

Novakovi zahtevi burno su ispraćeni u australijskim medijima, gde je istaknuto da ima dvostruke aršine, jer je snimljen da ne nosi masku u službenom vozilu na putu do treninga, a zalaže se za olakšice teniserima. Takođe, između redova ga je pecnuo i premijer Viktorije Danijel Endrjuz, koji je rekao da "zna da je nekoliko igrača brbljalo o pravilima zbog karantina".

Ipak, na Novaka očigledno ovo odbijanje nije imalo mnogo uticaja, ako se može suditi po njegovom izrazu lica sa terase, što su zabeležili pararaci, koji očigledno vrebaju svaku priliku da zabeleže neke nove fotografije i momente Novaka Đokovića u karantinu u hotelu.

Novak je pozdravljao s terase, podizao palac, što može da bude svojevrstan odgovor medijima i vlastima Australije da ga nisu poremetili, a takođe je uslikan i kako meditira na australijskom suncu, što možete videti u galeriji.

Video: Kako izgleda imanje na Kosmaju koje je Novak Đoković kupio od Karića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA