≫ 

Srbi glavna tema u Australiji zbog Novaka: Evo kako smo ga naterali da izađe na terasu i zaigra kolo

Najbolji teniser sveta postao hit zbog plesa na terasi

  • 0

Snimci Novaka Đokovića kako igra na terasi postali su hit u Australiji, a nacionalna televizija objavila je i veliki prilog o tome, kao i o srpskim navijačima koji su napravili pravu žurku ispred hotela u Adelejdu.

Navijači Srbije su otišli pred Novakov hotel da ga pozdrave i vide, ali su dobili i mnogo više. Imali su pravi spektakl koji im je priredio Đoković sa terase, kada je začuo taktove užičkog kola, koje su pustili sa razglasa.

Novak je i sam odigrao užičko kolo na terasi uz pozdrave ka navijačima, koji su to isto radili i ispred hotela. Kolovođa je umesto karakteristične maramice u rukama imao reket, a svi navijači Srbije bili su dobro raspoloženi i istakli su u razgovoru za kamere australijske televizije da je Novak Đoković legenda.

- Mislili smo da ćemo ga naterati da izađe na balkon ako pojačamo muziku, i upalilo je, bilo je sjajno -  rekao je Milenko Novaković, jedan od Novakovih navijača koji je dao izjavu pred TV kamerama.

Usledilo he horsko skandiranje "Nole, Nole".

Zatim je Novakov navijač objasnio da je ova scena postala hit u Srbiji i da nema medija koji nije objavio snimke Novaka kako igra Užičko kolo.

- Svi mediji u Srbiji, TV kuće, objavili su snimak kako igra na balkonu i peva sa nama i ništa bolje nije moglo da bude od ovoga - rekao je navijač Novaka Đokovića iz Australije.

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA