≫ 

Kirjosov intervju koji je sve šokirao: "Đoković je teniski Lebron Džejms, on je vođa našeg sporta"

Novakov najveći kritičar "menja ploču"

  • 12
Kirjos Đoković i Lebron Džejms Foto: Profimedia,Tanjug/AP

Nik Kirjos je dao intervju za CNN u kojem se dotakao Novaka Đokovića. Australijski teniser koji ne bira način kako će da kritikuje i vređa najboljeg tenisera, ovoga puta je "povukao ručnu", sudeći po rečima koje je izrekao.

Kirjos je Novaka poredio sa Lebronom Džejmsom, rekavši da je on takva vrsta lidera u tenisu kao što je "Kralj" u košarci.

- On je jedan je od vođa našeg sporta. On je tehnički naš Lebron Džejms na način na koji mora da bude primer svim teniserima -  rekao je Kirjos u intervjuu za CNN na pitanje o Novaku Đokoviću.

Dotakao se Australijanac i pandemije korona virusa i postupcima zbog kojih je Novaka nazivao "glupanom" i "budalom". Ipak, sada je donekle pokušao da se "opere" istakavši da Novaka niko nije krivio, ali da je radio neke nepotrebne stvari tokom pandemije.

- Kada je radio neke stvari koje je radio tokom globalne pandemije, jednostavno nije bilo pravo vreme. Znam da svi greše, neki od nas ponekad izađu iz koloseka i mislim da moramo jedni druge da pozovemo na odgovornost.

- Niko drugi ga zaista nije smatrao odgovornim. Svi se pomalo izgube, ali mislim da je jednostavno trebalo da se povuče - rekao je Kirjos.

Pogledajte i kako izgleda karantin u kojem je Novak Đoković:

Video: Nole iz karantina zaigrao užičko kolo sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA