Sramna izjava Nadala o Novaku koju mnogi nisu odmah shvatili: Počeo skriveni rat rečima pred AO!

Rafa je poslao "otrovene strelice" u rečima između redova

  • 4
Novak Đoković pregazio je Nadala i osvojio 7. titulu na Australijan openu.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal je prekinuo višednevno ćutanje iz karantina u Adelejdu, a način na koji je to uradio izazvao je sumnju mnogih u teniskom svetu da je pogođen komentarima tenisera koji su hvalili Novaka, a kritikovali njega i Tima za ćutanje.

Nadalu se očigledno nije dopalo to što je Novak istupio javno i uputio zahteve direktoru Australijan opena Kregu Tiliju, pa je u intervjuu koji je dao za argentinski ESPN rekao da ima i onih koji se "ne hvale na sva zvona" kada nešto rade, već da rade bez znanja javnosti.

Iako je bilo delova intervjua u kojem je Nadal stao na stanu Novaka Đokovića, ističući da su mnogi licemerni dok govore da su u Adelejdu igračima olakšani uslovi i da teniseri u Melburnu imaju bolje i veće sobe, bilo je i dela koji je bio nedvosmislena poruka njegovom navjećem rivalu.

- Neki moraju javno da objave sve što čine da pomognu drugim igračima. Drugi to rade na privatniji način, bez potrebe da sve obljavljuju i puštaju u javnost. Neki od nas nemaju potrebe da se oglašavaju, zbog poziva koje upućujemo da pomognemo igračima u najnepovoljnijim položajima - rekao je Nadal, što je bila jasna poruka Novaku Đokoviću.

Inače, Novak i Nadal će od 29. do 30. januara učestvovati na egzibiciji u Adelejdu. Žrebom je određeno da prvog dana neće igrati jedan protiv drugog, već Novak igra protiv Sinera, a Nadal protiv Tima, a da li će odmeriti snage drugog dana, zavisiće od ishoda prvih mečeva.

Pogledajte i kako izgleda karantin u kojem je Novak Đoković:

Video: Nole iz karantina zaigrao užičko kolo sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    26. januar 2021 | 14:18

    Da nema turnira na šljaci niko ne bi znao ko je Nadal. Sada se trudi da odbrani sebe kao narcisoidni član saveta ATP. Nije pitao Federera šta da kaže.

  • Cc

    26. januar 2021 | 13:47

    Pa dobro kaze Rafa Nole se previse nesto buni i bavi politikom

  • sedi1

    26. januar 2021 | 17:42

    ... vidi bikčić se okuražio... ...ojačao je, više neplače,... sada bi malo da ujeda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA