≫ 

Ovako se Novak izvinjavao navijačima: Nije mi bilo dobro, imao sam fizio tretman, ali zbog vas...

Najbolji teniser sveta nije bio u stanju da igra od početka, ali je uskočio nešto kasnije

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije mogao da igra čitav meč u Adelejdu na egzibiciji koja je organizovana pred start Australijan opena. Kada su organizatori saopštili da neće biti Đokovića, i da će ga zameniti Krajinović, nastala je neverica u publici. Novak se kasnije ipak pojavio i odigrao jedan set i pobedio Janika Sinera.

Krajinović je prvi set dobio sa 6:3, a Novak drugi takođe sa 6:3.

Posle toga se Đoković izvinio navijačima što zbog problema sa žuljevima nije bio u stanju da izađe na teren od starta.

- Žao mi je što nisam izašao na teren od početka. Morao sam da obavim neki tretman sa mojim fiziterapeutom, a poslednjih nekoliko dana se nisam osećao najbolje. Nisam znao kako ću reagovati, ali želeo sam da igram. Hteo sam da izađem tamo. Hvala vam puno što ste nam ulepšali dan i godinu.

- Nismo igrali pred ovako brojnom publikom u poslednjih 12 meseci, tako da je ovo vrlo posebno. Nije lako, ali ovo je deo onoga što radimo. Mi smo profesionalni sportisti, s godinama učimo da igramo sa bolom. Samo je pitanje da li je bol podnošljiva ili ne.

- Dakle, očigledno je da izlazim iz napornog trening bloka i pošto su ATP kup i Australian open iza ugla, ne želite da rizikujete previše. Ali emocije su bile toliko jake u meni da sam danas izašao na teren, videvši gotovo pune tribine, jednostavno sam morao da igram. To je to, morao sam da igram - rekao je Novak Đoković posle meča.

Video: Reakcija Noletovog navijača kada je čuo da neće igrati je neprocenjiva: Ubrzo mu se vratio osmeh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA