≫ 

Srbin je hit u Australiji zbog reakcije kad je čuo da Novak odustaje: Ovakva neverica se retko viđa!

Bio je u neverici nekoliko sekundi kada je saznao da će umesto najboljeg tenisera sveta na teren Filip Krajinović

  • 3

Mnogi navijači koji su željno čekali da vide na delu Novaka Đokovića na egzibiciji u Adelejdu, bili su šokirani kada su saznali da on nije u mogućnosti da igra i da će umesto njega na teren Filip Krajinović.

Kamere su u tom momentu zabeležile i reakciju jednog navijača, koji je bio u dresu srpske reprezentacije, koji nije mogao da sakrije šok na licu.

On je nekoliko sekundi držao usta širom otvorena sa nevericom na licu.

Ipak, set kasnije, kada je Novak odlučio da se ipak pojavi na terenu, situacija je bila potpuno drugačija.

Nevericu je zamenio širok osmeh na licu ovog Novakovog navijača, koji je ponovo bio u fokusu kamermana, zbog reakcije koja je brzo postala hit na društvenim mrežama. Đoković se kasnije izvinjavao navijačima i objasnio zbog čega nije bio u mogućnosti da izađe na teren od starta, ali da je ipak, kada je video tribine, odlučio da rizikuje i odigra ostatak meča.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    29. januar 2021 | 14:50

    Ziv i zdrav nam bio.Dusa nasa lepa Srpska

  • Lavica

    29. januar 2021 | 17:32

    Australian open odrzace se u najstrozijim merama zbog kovida, teniseri pojedini ce biti u strogom karantinu, stroga pravila I td.i td.🤔....naravno Nole je ispostovao pored povrede I izasao na teren....ono sto me cudi je skoro pun stadion, ljudi sede jedni pored drugih bez maske, bez distance 😱....!????!!!! O cemu mi pricamo, KADA nisu ispostovana pravila za zastitu od kovida a teniserima stroga zabrana izlaska dve nedelje karantina bez mogucnosti treniranja I izlaska iz sobe....o cemu se radi australijanci....pustili ste publiku bez zastite I distance medju njima 😲🤨🤔....o cemu vi pricate....

  • NAĆKA

    29. januar 2021 | 14:38

    NOLE JE BIO I OSTAO CAR,OLIČJE PRAVOG SRBINS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA