≫ 

Novak i društvo ne izlaze na teren: Otkazan meč Srbije i Nemačke zbog korone u Melburnu

Zbog pozitivnog nalaza jednog radnika u hotelu u Melburnu, u kom su igrači, svi će morati na testiranje

  • 5
Novak Đoković Tanjug

Teniski mečevi u Melburnu planirani za četvrtak, uključujući i duel Srbije i Nemačke u ATP kupu, neće biti odigrani, saopštili su ogranizatori.

Jedan radnik hotela u Melburnu u kom su bili smešteni igrači zaražen je korona virusom, zbog čega će teniseri i teniserke morati na testiranje.

- Svi koji su bili u karantinu u tom hotelu moraće da budu testirani i biće u izolaciji dok ne dobiju negativan rezultat. Zbog toga neće biti mečeva na "Melburn parku" u četvrtak - navodi se u saopštenju.

Dodaje da će raspored za petak biti naknadno objavljen, a ranije je saopšteno da bi između 500 i 600 tenisera, učesnika i zaposlenih moglo da se nađe u izolaciji, jer su označeni kao "kontakti".

- Zdravstvene vlasti su nas obavestile da je radnik u hotelu koji je bio karantin za tenisere testiran pozitivno na Kovid-19. Svi iz naše organizacije koji su bili u kontaktu moraće da budu testirani i izolovani dok ne budu negativni - napisali su iz Australijan opena, a pominje se da je u pitanju cifra između 500 i 600 osoba.

- Učinićemo sve da svi što pre budu testirani. Neće biti mečeva u Melburn parku u četvrtak. Objavu o rasporedu za petak saopštićemo kasnije tokom dana - dodali su organizatori.

Video: Kakvu mašinu vozi Nole: Ima 1.020 konjskih snaga, košta oko 110.000 evra i liči na betmobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. februar 2021 | 17:05

    Za ovo treba biti psihicki trening ,pre nego fizicki,ovde ko bude mentalno jak i psihicki stsbilan u tim uslovima napravice uspehu Novaka nesumnjam ,jer on je celicni orlic iz Srbije

  • Brundo

    3. februar 2021 | 16:48

    Korona fasizam.

  • Gogi

    3. februar 2021 | 16:57

    Ako su igraci bili u karantinu zbog sigurnosti od zaraze onda su i svi radnici hotela takodje trebali da budu u karantinu u istom hotelu! Šta im vredi što su zatvorili igrace kad osoblje hotela šeta slobodno i unosi virus medju te iste igrace!? Loša organizacija!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA