≫ 

Feliks Auger-Aliasame... Kako reče? Organizatori se "izgubili" kod čitanja imena kanadskog tenisera

Sve je to podsetilo na komičnu scenu od prošle godine kada je na žrebu za Australijan open Šapovalov postao Šaporololov

  • 0
Žreb AO Foto: Twitter / Printscreen

Žreb je veliki momenat za svako vrhunsko takmičenje, pa tako i za Australijan open. Neki proteknu u najboljem mogućem redu, dok se oni drugi završe bilo na komičan način ili podignu određenu buru oko regularnosti. Na prvom Gren slemu sezone svakako se ne radi o ovom drugom, već je jedan od organizatora uspeo da se zbuni kod čitanja imena jednog od tenisera.

Sve se desilo kada je izvučen kanadski igrač i nada tenisa, Feliks Ože-Alijasim. Organizator je na kratko pogledao ceduljicu, a potom nevešto promrmljao njegovo ime, kao da za njega nikada nije ni čuo.

- Nosilac broj 20 - Feliks Auger-Aliasame... – zbunjeno je rekao organizator na žrebu, dok ga je momak sa desne strane popreko gledao.

Ovo nije prvi gaf ljudi na Australijan openu, koji su pre samo godinu dana ime takođe jednog kanadskog tenisera pročitali na potpuno pogrešan način. Tada je Denis Šapovalov postao Denis Šaporololov.

Bilo kako bilo, verujemo da se Ože-Alijasim neće ljutiti, pošto će se u ponedeljak na otvaranju sastati sa relativno lakim protivnikom, Sedrik-Marselom Štebeom. Organizator je, ako ništa, bio srećne ruke za Kanađanina, koji će u slučaju pobede u drugom kolu ići na boljeg iz meča DžumhurDakvort. Kanađanin se nalazi u delu žreba u kojem je i Dominik Tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA