≫ 

Kecmanović kao brzi voz preko Poljaka do drugog kola Australijan opena

Druga runda će biti dosta veći izazov za Miomira koji će se za ostanak na turniru takmičiti protiv 32. nosioca, Adrijana Manarina

  • 1
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug-AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je prešao prvu prepreku na Australijan openu pošto je za 106 minuta savladao Kamila Majhžaka iz Poljske sa 6:2, 6:4, 6:3.

Kakav start za Miomira! Naš predstavnik je bio favorit u prvom kolu Grend slema i on je to bez problema sa papira preneo na teren i u tri seta izbacio Majhžaka.

Kecmanović nije dozvolio protivniku niti jednu brejk šansu u prvom setu, dok je dve šanse iskoristio i dva puta oduzeto servis protivniku, u prvom i u sedmom gemu.

U drugoj deonici je bilo prilično gusto i morao je Srbin da uloži dosta više koncentracije, ali u trećem setu je ponovo u oba navrata kada je dolazio do brejk lopte i pravio brejk, tako da nije bilo prostora za sumnju ko će dalje.

Druga runda će biti dosta veći izazov za Miomira koji će se za ostanak na turniru takmičiti protiv 32. nosioca, Adrijana Manarina koji je u prvom kolu bio bolji od Denisa Novaka u tri seta.

Video: Novak o Kirjosu: Nemam previše poštovanja prema njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA