≫ 

Novak sasekao provokaciju novinarke: "Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?!"

Najbolji teniser sveta prozreo u kom smeru idu pitanja o karantinu

  • 5

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u velikom stilu je započeo Australijan open, pošto je "počistio" sa terena Žeremija Šardija sa 3:0 u setovima uz ubedljivu igru.

- Osećaj je sjajan, dobro veče svima, sjajno je videti vas ponovo na stadionu. Postoji ljubavna afera sa mnom i ovim terenom, želeo sam da započnem dobro. Ovo je jedan od nasposebnijih terena za mene - rekao je Novak, koji je bio zadovoljan partijom tokom meča.

Usledilo je pitanje novinarke, koja je očigledno želela da isprovocira Novaka i "uvuče" u polemiku koja se digla u Australiji kada je on u pitanju. "Da li si bio frustriran tokom izolacije?"

- Čekajte, na šta mislite tačno? - prekinuo je Novak.

- Ne mislim ništa negativno, bio si zaglavljen dve nedelje, bilo je frustrirajuće da nemaš dovoljno vremea da  treniraš i da se spremiš - odgovorila je Ona.

- Zadovoljan sam što igramo tenis, što smo se vratili u Australiju, ovo je strećni slem za nas - odgovorio je Novak, koji je očigledno prozreo u kom smeru su išla pitanja.

Novinarka je ubrzo promenila temu, prešla je na sledećeg protivnika Novaka, Frensisa Tijafoa.

- Mislim da će biti prvi put da igram protiv njega, jedva čekam, on je jedan od mladih nadolazećih tenisera, jedan je od najbržih igrača, veoma je agresivan i jedva čekam naredni izazov - zaključio je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haski

    8. februar 2021 | 14:38

    Boga mi, za ovakve jadnice krava je dama, Nole nigde te nema, ti si car, srećan sam što si Srbin i što sam Srbin, Srbija je radosna i srećna što te ima.

  • Kengur

    8. februar 2021 | 13:16

    Gospodin

  • Lo do To

    8. februar 2021 | 14:21

    Najzad Srbine! Mnogi misle da je pristojnost - slabost. Ostani kulturan i pristojan, ali kad treba, pokaži zube! Mnogo si me obradovao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA