≫ 

Pa, da li je ovaj čovek normalan: Kirjos ponovo napao Noleta, pa ga nazvao "vražijim teniserom"

Đoković je, upitan od strane novinara pre početka prvog Grend slema u sezoni, rekao da nema preveliko poštovanje za Kirjosa van terena i da neće komentarisati njegove dalje ispade

  • 6

Australijski teniser Nik Kirjos, nakon pobede na startu Australijan opena, ponovo je na konferenciji komentarisao Novaka Đokovića i sada je već jasno da ne voli najboljeg tenisera sveta i da to nije neka njegova faza.

Kirjos je poznat po raskalašnom ponašanju i bezobraznim rečima, pogotovo kada se radi o Đokoviću kojeg je u dva navrata nazvao budalom - prvo kada je Novak dao komentar o vakcinaciji i drugi put kada je Đoković u ime svih ostalih tenisera poslao sugestiju vlastima Australije da relaksiraju karantin za njegove kolege.

- Novak je veoma čudan tip. Jedan vrag od igrača. Ali, kada vam neko pravi žurku bez majice u sred pandemije... Ne mogu da shvatim nemarnost toga čoveka - rekao je na konferenciji Nik aludirajući ponovo o diskusiji povodom karantina za tenisere uoči Australijan opena.

Đoković je, upitan od strane novinara pre početka prvog Grend slema u sezoni, rekao da nema preveliko poštovanje za Kirjosa van terena i da neće komentarisati njegove dalje ispade.

Video: Novak o Kirjosu: Nemam previše poštovanja prema njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    8. februar 2021 | 12:52

    Kad bi zreb ukrstio da igra protiv Novaka ,da ga ponizi Nole ko danas ovog neznam ni kako se zove.

  • ANTIROM

    8. februar 2021 | 13:24

    NOLE PONOSU SRBIJE ZGAZI IH SVE!

  • Bixy

    8. februar 2021 | 13:57

    Za ime Boga, pa OVAN je inteligencija za Kirjosa. Užas od budale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA