Mats Vilander i Barbara Šet propitivali Novaka posle meča: "Što si tako bled"?

Najbolji teniser sveta bio je raspoložen posle pobede nad Žeremijem Šardijem u prvom kolu

  • 1
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je posle meča i pobede nad Žeremijem Šardijem, bio gost studija Eurosporta putem video-linka. Odgovarao je na pitanja Matsa Vilandera i Barbare Šet, koji su ga pitalo o utiscima, osećaju kada izađe na teren na Rod Lejver Areni, a posebno interesanto bilo je ono koje mu je postavila bivša austrijska teniserka, o tome gde mu je nestao ten.

- Naravno, uvek postoji neka nervoza, uzbuđenje, leptirići - opisao je Novak osećanje kada izađe na Rod Lejver Arenu, a zatim se osvrnuo na sam meč sa Šardijem.

- Počeo sam sjajno od starta, veoma kvalitetan tenis, brzo sam napravio brejk, stvari su onda lakše mentalno, nastaviš isto tako kroz meč. Nisam do sada trenirao uveče, trebalo je da prilagodim oči svetlima, bila je brza podloga, ali kada dobijete tri seta za manje od sat i po vremena, znači da je sve prošlo dobro.

Vilander ga je pitao koja je razlika kada je igrao ATP kup i sada Australijan open na Rod Lejver Areni?

- Mislim da je bilo sjajno što smo dobili priliku da igramo ATP kup u Rod Lejver Arenu, to je za mene bio sjajan uvod za ovaj meč. Imao sam mečeve na ovom terenu, osećao sam se sjajno, naporno sam trenirao, fizički se osećam sjajno, ovo je poslednjih 15 godina moje srećno mesto, ovde se osećam najsigurnije i najlagodnije - istakao je Novak.

Usledilo je pitanje koje ga je nasmejalo. "Što si tako bled?" - pitala ga je Barbara Šet.

- Ne znam, možda je zbog svetla, nemam pojma Barbara. Obično pocrnim, imam ten, ali nismo imali mnogo sunca u karantinu. Mnogo sati smo bili u sobama, očigledno da malo gubiš ten i boju. Ali to me ne brine, mi smo sportisti koji igraju na otvorenom, jurimo sunce i sigurno će mi se boja vratiti - zaključio je Novak Đoković.

Podsetimo, Novak će meč drugog kola igrati protiv Frensisa Tijafoa za dva dana, a organizatori će naknadno objaviti satnicu tog meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA