„Treba da ostanem čvrst protiv Manarina“: Kecmanović najavljuje dobru partiju i u drugom kolu

Taj meč će na programu biti u noći između utorka i srede

  • 1
Miomir Kecmanović Printscreen: Youtube/Sport Klub

Uspešno je Miomir Kecmanović startovao na ovogodišnjem Australijan openu. U duelu sa Kamilom Majžahom slavio je u tri seta (6:2, 6:4, 6:3) i tako se plasirao u drugo kolo gde ga čeka stari znanac, Adrijan Manarino. Treba napomenuti da je prolaskom u narednu rundu, Kecmanović kompletirao „ulaske“ u drugi krug na sva četiri velika turnira.

On kaže da je veoma zadovoljan igrom na noćašnjem duelu i da će se truditi da na tekućem Gren slemu dogura što je dalje moguće.

- Mislim da sam solidno odigrao, nisam puno dozvoljavao protivniku kao u prethodnim mečevima. Sad sam zaokružio sva prva kola na grend slemovima, nadam se da ću nastaviti da igram u ovakvom ritmu i da doguram što dalje. Trudio sam se da budem što agresivniji, da kontrolišem poene, da mu ne dozvolim da preuzme inicijativu. Znao sam da neće biti dobro po mene ako povede. Trudio sam se da pravim pritisak, ali i da ne pravim velike greške rekao je Kecmanović.

On dodaje da se jednom već sastao sa Manarinom i da je u tom meču dosta grešio, što će se truditi da ispravi u predstojećem meču.

- Sećam se da sam dosta grešio u tom meču. Dva seta smo igrali, ja sam imao 30 i nešto grešaka. Trudiću se da što više da igram, da ne žurim, da ne srljam. Sada se bolje osećam, imam više samopouzdanja. Treba da ostanem čvrst i da gradim poene – izjavio je srpski teniser.

Video: Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?! Novak sasekao pitanje novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA