„Sve je ovo skandalozno, novac je glavni“: Benoa Per besneo i vređao organizatore posle eliminacije

Nesvakidašnje ponašanje francuskog tenisera

  • 5
Benoa Per Foto: AP/Tanjug

Zbog posebnih uslova u kojima se održava ovogodišnji Australijan open, a što je uslovljeno globalnom pandemijom virusa korona, podigla se velika prašina. Brojni teniseri već su izneli jasan stav da im se ne sviđa način na koji su bili tretirani tokom prethodne dve nedelje, a poslednji u nizu je Benoa Per, koji je nakon eliminacije otvorio dušu i rekao sve što mu je bilo na teretu.

Bilo je tu i vulgarnih reči na račun organizatora, koje je optužio da su katastrofalno organizovali turnir i tvrdi da se on za tako nešto nije prijavio, već da je pre dolaska u Australiju priča bila drugačija.

- Za mene je cela ova organizacija skandalozna. Mečevi su bili loše organizovani, priprema celog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno. Mislim da je ceo ovaj turnir jedno veliko s**nje. Novac je glavni, sve je ovo zbog novca. Izgubiće mnogo para ako se ovaj turnir ne održi. Sve što se dešava ovde je sramno – rekao je besni Benoa Per.

Dodaje da je on nepravedno bio zaključan čitave dve nedelje u svojoj sobi i kaže da je tih 14 dana mogao da provede na znatno pametniji način da mu je to bilo dozvoljeno.

- Ja se nisam prijavio za ovako nešto. Prijavio sam se za karantin gde mogu da treniram 14 dana, a ne da ne mogu da izađem iz sobe. Došao sam na svoju ruku i zbog jednog pozitivnog slučaja, sa kojim nisam ni putovao, morao sam da budem u karantinu. Za to se nisam uopšte prijavio. Posmatraju nas i tretiraju nas kao idiote. Šta god da se desilo ovde, oni bi održali turnir. Moraju. Ne razumem šta radi ATP. Niko ne može da uživa u ovome – zaključuje Francuz.

Nije ovo prvi „ispad“ Benoe Pera, koji je doduše sada rekao samo ono što mu stoji na duši. Inače je poznat kao veoma temperamentan, zajedno sa Bernardom Tomićem i Nikom Kirjosom, koji više i ne iznenađuju kada se pojave u javnosti sa nekom izjavom.

Video: Kirjos ponovo napao Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzi

    8. februar 2021 | 19:08

    Pa mačko što se nisi bunio ranije,što nisi prozvao ATP savjet igrača da reaguje. Kad je Djoković bio predstavnik tog istog savjeta uvjek ste skakali na njega što se ne oglašava,sad kad ga nema šutite. Ljudi bez trunke obraza.

  • Бане

    8. februar 2021 | 18:59

    Па наравно да је ово изјавио ... нормалан човек, нормално мисли.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA