≫ 

Teniserka sa najmoćnijom tetovažom poslala ljubavnu poruku posle pobede na AO

Svitolina još jednom pokazala koliko uživa sa Monfilsom

  • 1
Elina Svitolina Printskrin: Twitter/AUSOpen

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina opravdala je ulogu favorita protiv Čehinje Marije Buzakove u 1. kolu Australijan opena!

Svitolina je u narednu rundu prošla pobedom od 2:0 (6:3, 7:6), uz određene poteškoće u drugom setu koji je rešen u taj-brejku.

Nedugo nakon trijumfa, 5. teniserka sveta je poslala ljubavnu poruku svom dečku Gaelu Monfilsu koji je dan ranije ispao u Melburnu i koji je plakao na konferenciji. Naime, Svitolina je na objektivu kamere napisala "Gael" i ispod imena je dodala srce - a potom mu je poslala i poljubac.

Njih dvoje su se, inače, pre dolaka u Australiju žalili na pravila karantina kojia im nisu dozvoljavala da se viđaju sve dok isti ne prođe.

- Gael i ja smo već primili pismo kojim nas obaveštavaju da ne smemo da se viđamo. Biće to čudno iskustvo. Znati da ste tako blizu, a da ne smete da se vidite - poručila je Svitolina pre odlaska u Australiju.

Ukrajinka, takođe, važi za jednu od najatraktivnijih teniserki, a nezvanično je i vlasnica najmoćnije tetovaže u belom sportu. Barem što se tiče onog ženskog dela. Vredi pomenuti i to da iza sebe ima i seksi snimak u kom je ''imala'' glavnu ulogu, a koji je nastao tokom fotografisanja za ukrajinsku magazin XXL.

Video: Teodora pokazala mama Džehvi novu tetovažu, ženi nije bilo dobro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    9. februar 2021 | 12:00

    Voleo bih da objasnite sta je to kod tetovaza mocno,posto recimo meni izgleda prljavo i ruzno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA