≫ 

Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom: Marijana morala da silazi na teren da reši problem

Veljovićeva je zadržala hladnokrvnost i pored urlika Australijanca

  • 14

Svaki meč Nika Kirjosa pun je kontroverzi i skandala, a duel protiv Francuza Uga Umera, koji je ušao u peti set, pamtiće se po žestokim raspravama koje je imao sa Marijanom Veljović, Srpkinjom koja je glavni sudija ovog meča, koji je Kirjos na kraju dobio posle velike drame i dve spašene meč lopte.

U prvom i drugom setu je Kirjos imao raspravu sa Marijanom, žalio se na uređaj koji signalizira nec, ali ga je Srpkinja u oba navrata vratila na mesto.

Međutim, kada je meč dosegao vrhunac drame i nakon što je Kirjos spasio dve meč lopte, a potom uveo meč u peti set, viđen je i njegov novi izliv besa kada je mreža signalizirala novi kontakt s lopticom prilikom njegovog servisa.

Kirjos je došao do Marijane i ponovo urlao na nju. Međutim, Srpkinja je zadržala hladnokrvnost, čak se i spustila na teren da reši situaciju, pa je rukom stegla uređaj koji je bio problematičan Kirjosu, koji je nastavio da gunđa, ali se brzo vratio na svoje mesto i nastavio da igra.

- Ovo je sr**e, pogledaj rezultat, ovo je tačno ono o čemu pričam. Kažeš mi da razumeš... pogledaj rezultat čoveče, ovo uništava igru. Ovo je je**nih 30 oba u petom setu - urlao je Kirjos na Marijanu dok je ona nameštala uređaj, ali je ona zadržala hladnokrvnost.

Mnogi na društvenim mrežama takođe su zapazili Marijanu i istakli njenu lepotu, dok je bilo i onih koji su gotorili kako je ona Srpkinja i da Kirjosu to predstavlja otežavajuću okolnost, zbog sve češćih napada Kirjosa na Novaka Đokovića.

Video: Kirjos ponovo napao Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA