"To je Novak na Australijan openu, moraću da se odmorim": Đokovićev protivnik najavljuje ofanzivu

"Nemam šta da izgubim", dodaje Tejlor Fric

  • 0
tejlor fric Foto: Tanjug/Ap

Naredni protivnik Novaka Đokovića, ako je suditi po njegovom prethodno odigranom duelu drugog kola protiv Rajlija Opelke koji je rešio tek nakon pet setova, umoran će izaći pred noge srpskom teniseru. Amerikanac ipak tvrdi da će dati sve od sebe protiv najboljeg na svetu.

Ističe da je posebna čast igrati sa Đokovićem na Australijan openu, gde je Srbin do sada ostvario fantastične rezultate u karijeri.

- Da, to je Novak. To je Novak na Australijan Openu. Trudiću se da igram najbolje što mogu. Srećom, mogu da serviram dobro, mogu da budem veoma agresivan, mogu da preuzmem kontrolu. Moram da uradim sve što mogu da bih bio maksimalno spreman. Igrao sam mnogo tenisa u prva dva kola, moraću da se odmorim kako bih se osećao dobro – kaže Fric.

On se trenutno nalazi na 31. mestu na ATP listi, a plasman u treće kolo mu je najbolji rezultat koji je ostvario na svim Gren slemovima. Ističe da do sada nije imao sreće sa protivnicima u tom delu takmičenja.

- Biće to još jedna prilika da se dokažem. Stalno stižem do treće runde, u kojoj stalno imam teške rivale. Ova je treća godina zaredom u kojoj ću igrati treće kolo na Australijan Openu. Prethodno sam igrao sa Rodžerom i Dominikom, sada sa Novakom. Nemam šta da izgubim, probaću da se zabavim, igram agresivno, pa ćemo da vidimo šta će biti – dodaje američki teniser.

Dva puta su Đoković i Fric igrali međusobno, a u oba navrata je kao bolji izlazio srpski teniser.

- Znam šta da očekujem, znam i šta moram da uradim. Izgubio sam dva prethodna meča, ali sada igramo na brzom terenu, koji najviše odgovara mojoj igri – zaključio je Amerikanac.

Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA