Haos na AO: Italijani se umalo pobili posle meča, Fonjini i Karuzo se unosili u facu jedan drugome

Fonjini i Karuzo odigrali dramatičan meč koji je završen posle 14:12 u tajbrejku odlučujućeg seta, pa je napetost bila na vrhuncu

  • 1
Fabio Fonjini, Salvatore Karuzo, AUstralijan open 2021 Printskrin: Eurosport

Neverovatna scena viđena je po završetku meča između dva italijanska tenisera Fabija Fonjinija i Salvatorea Karuza u kojem je drama dosegla vrhunac, pa je rešen u tajbrejku petog seta, u kojem je bilo 14:12. Iskusniji Italijan je na kraju slavio sa 4:6, 6:2, 2:6, 6:3, 7:6 i obezbedio duel protiv Australijanca Aleksa De Minora u narednom kolu.

I Karuzo i Fonjini su imali svoje prilike i propuštene meč lopte u tajbrejku, ali je na kraju Fonjini uspeo da dođe do pobede, ali je brzo nakon toga nastao haos.

Očigledno je Karuzo imao neku zamerku na ponašanje Fonjinija, pa je već na mreži posle pozdrava počeo raspravu s njim i gestikulirao preteće kažiprstom.

Temperamentni Fonjini, koji je i u prošlosti umeo da napravi skandale na Grend slemovima, mu nije ostao dužan, ustao je sa stolice i krenuo ka njemu da razjasne šta su imali.

To je potrajalo nekoliko minuta, pa je čak Karuzo u momentu dok je napuštao teren ponovo nešto dobacio, a zatim se vratio ka Fonjiniju i jedan drugom su se unosili u lice, pa je morao da reaguje i supervizor koji je stao između njih, ne bi li sprečio veći skandal.

Inače je i tokom meča bilo mnogo tenzije, oba igrača su tražila medicinski tajm-aut, u jednom momentu je Karuzo ostao da leži na betonu, pa je pritrčao i Fonjini da vidi da li je s njim sve u redu.

Fonjini je i u prošlosti imao ispade na Grend slemovima, tako se svojevremeno sukobio na US Openu sa Filipom Krajinovićem, kojeg je nazvao "Ciganinom", a zatim je i sudiju uvredio i nazvao je ku*vom, posle čega je suspendovan sa takmičenja.

Imao je ispad i na Vimbldonu, kada je prozivao Engleze, nazivao ih prokletnicima i prizivao da bomba eksplodira na stadionu.

Pogledajte i video ove nove svađe Fonjinija i Karuza, koja je zgrozila teniski svet:

Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA