≫ 

Raspored za AO: Krajinović pred svitanje na Rod Lejveru protiv Rusa, igra i Nina protiv najboljih

Rafael Nadal će sa Kameronom Norijem igrati negde oko 11 sati, takođe na Rod Lejver areni, dok će dva sata ranije, prva teniserka sveta Ešli Barti odmeriti snage sa Jekatarinom Aleksandrovom

  • 0
Western Southern Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Izašao je raspored i za šesti dan Australijan opena, a na subotnjem programu će biti i dva srpska predstavnika - Filip Krajinović u singlu i Nina Stojanović u dublu.

Krajinović će na Rod Lejver areni, igrati protiv Danila Medvedeva za prolaz u osminu finala. Program na glavnom terenu startuje u jedan sat posle ponoći, a Srbin i Rus su drugi na u rasporedu, tako da se njihov okršaj očekuje negde oko 03.00 sata.

Od srpskih igrača, tu je još Nina Stojanović koja u paru sa Darijom Jurak igra za osminu finala protiv para koji je postavljen za prvog nosioca - Su Vei Hsie i Barbora Stricova.

Rafael Nadal će sa Kameronom Norijem igrati negde oko 11 sati, takođe na Rod Lejver areni, dok će dva sata ranije, prva teniserka sveta Ešli Barti odmeriti snage sa Jekatarinom Aleksandrovom.

Video: Plavuša usred meča pokazivala srednji prst Nadalu, obezbeđenje je izbacilo napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA