≫ 

Ima Nole vremena da odmori: Nećete morati da ustajete rano da bi gledali mečeve Đokovića i Lajovića

Đoković na Rod Lejver areni, a Duci na Margaret Kortu

  • 2
Novak Đoković - Tejlor Fric Foto: Tanjug/AP

Izašao je raspored i za sedmi dan Australijan opena, a ako se ima u vidu da su samo najbolji ostali, Srbi sa dva predstavnika, Novakom Đokovićem i Dušanom Lajovićem, prilično dovoljno prostora zauzimaju u nedeljnom programu Melburna.

Obojica će svoje duele u osmini finala igrati u prihvatljivo vreme za naše standarde, tako da nećete morati prerano da se ustajate kako bi gledali Noleta i Ducija.

Lajović će svoj duel osmine finala odigrati protiv Aleksandra Zvereva od 08.30 časova na Margaret Kort areni. Nema pre njih susreta na tom terenu, tako da se očekuje da satnica bude prilično tačna.

Đoković se, po navici, očekuje na Rod Lejver areni, protivnik će mu biti Miloš Raonić, odmah nakon okršaja Simone Halep i Ige Svjatek koji počinje u 09.00 časova.

Novak će, nakon što je više od pola susreta protiv Tejlora Frica odigrao povređen i na kraju slavio, imati vremena da se oporavi, iako prve informacije nisu bile obećavajuće. Videćemo u kakvom stanju će biti Novak i da li će uopšte moći da nastupi, ali za sada, termin je poznat i čekamo ga za još jednu pobedu.

Video: Đoković posle pet setova i velike brobe do četvrtog kola Otvorenog prvenstva Australije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA