≫ 

Cicipas proživljava dramu u Melburnu, njegov dubl partner javio da ima koronu!

Poslednji put su igrali pre 10 dana na ATP Kupu, ali sada se ne zna šta će se desiti

  • 2
Miloš Raonić Stefanos Cicipas Foto: Tanjug/AP

Mihail Pervolarakis objavio je da je pozitivan na korona virus, a rezultate testa je dobio danas. Međutim, veći problemje u tome što je on bio dubl partner šestom igraču sveta Stefanosu Cicipasu na nedavno završenom ATP kupu u Melburnu.

Posle 24 sata putovanja izmedju Australije i Južne Afrike, danas sam dobio pozitivan test na korona virus. Trenutno nemam simptome, ali moraću da budem u karantinu - rekao je Pervolarakis.

Ovaj slučaj pokrenuo je pitanja o poštovanju zdravstvenih protokola na Otvorenom prvenstvu Australije, na kome učestvuje Cicipas. Nije poznato da li se Pervolarakis zarazio u Melburnu ili tokom puta do Afrike.

Cicipas je izborio plasman u osminu finala turnira pobedom nad Švedjaninom Mikaelom Imerom i nije poznato da li će se testirati ponovo.

Otvoreno prvenstvo Australije je prvobitno kasnilo tri nedelje kako bi se uspostavio strogi karantin za igrače i članove stručnog štaba, a od subote je ponovo zabranjeno prisustvo publike na terenima u Melburnu.

ATP kup završen je 7. februara pobedom Rusije, a grčki dubl par je svoj meč u grupi odigrao 3. februara, pre 10 dana.

Video: Cicipas odlepio zbog navijanja: To treba da ostane u fudbalu, ne pripada tenisu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    13. februar 2021 | 20:25

    Kako bi bilo lepo da sada bude pozitivan, i da ne moze da nastavi takmičenje..Samo zbog onih komentara o Novakovoj povredi..

  • eNL

    13. februar 2021 | 21:23

    kaljavi grk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA