≫ 

Dobre vesti stižu iz Melburna: Đoković zakazao trening za nedelju, nekoliko sati pre meča s Raonićem

Nakon propuštenog treninga u subotu, najbolji teniser sveta će trenirati nekoliko sati pre meča sa Raonićem

  • 6
Novak Đoković, Tejlor Fric Foto: AP/Tanjug

Dobre vesti stižu iz Melburna! Novak Đoković je zakazao trening u nedelju ujutru! Nakon propuštenog treninga i odmora u subotu, kada je radio i magnetnu rezonancu, ne bi li ustanovio stepen povrede mišića koji mu je pravio problem u meču sa Tejlorom Fricom, Novak je odlučio da se pred meč protiv Miloša Raonića spremi od 06.30 po vremenu u Srbiji, kada je zakazao trening u Melburn parku.

Novak je trening zakazao na terenu broj 14 i moći će da trenira do 7.30, faktički bi tri sata pre meča odradio poslednji trening za meč.

Ova vest može samo da raduje Novakove navijače, koji strepe još od kraja meča sa Fricom, koji je Novak dobio nadljudskim naporima, iako je bio povređen od početka trećeg seta, zbog čega je i morao da igra pet setova sa Amerikancem.

Novak će tako trenirati nekoliko sati pre početka meča protiv naturalizovanog Kanađanina, a njegovim navijačima u Srbiji i širom sveta ostaje da se nadaju da je povreda sanirana i da će Novak moći maksimalno spreman da se suoči sa jednim od najboljih servera na svetu.

Duel Đokovića i Raonića zakazan je kao poslednji na Rod Lejver areni, odmah nakon meča ženskog singla između Ige Švjontek i Simone Halep, čiji duel počinje od 9 časova.

Očekuje se da Novak protiv Raonića izađe na teren oko 10.30 po vremenu u Srbiji.

Video: Đoković posle pet setova i velike brobe do četvrtog kola Otvorenog prvenstva Australije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA