≫ 

Đoković otkrio: Pod jakim tabletama sam protiv bolova, povukao bih se da ovo nije Australijan open

Najbolji teniser sveta objasnio situaciju sa povredom

  • 32
Novak Đoković Tanjug

Novak Đoković je posle pobede nad Milošem Raonićem i prolaza u četvrtfinale Australijan opena otkrio kako se oseća i koliko je povreda, koju je zadobio u osmini finala, ozbiljna.

- Nije bilo pripreme za ovaj meč, koristio sam svaki sat da se oporavim od prošlog duela. Samo sam se trudio da stavim sebe u tu poziciju da mogu da se takmičim. Moj fizioterapeut je odradio sjajan posao. Sigurno da sam bio spremniji pre ovoga, a sada ću ići dan za danom. Za sada, gledaću više kako da se oporavljam. Da je u pitanju bilo koji drugi turnir, povukao bih se - rekao je Đoković.

Upitan kako se oseća, Novak je rekao da nije idealno, ali da će dati sve od sebe da nastavi sa takmičenjem u Melburnu.

- Dovoljno dobro sam bio da se takmičim. Ne bih bio ovde da nisam u stanju koje je dovoljno za mene, da dam sebi šansu. Nije bilo idealno kao što sam i rekao. Nisam imao veliku pripremu za ovaj meč, nisam udarao loptice još od meča sa Fricom. Da nisam bio u stanju da igram, povukao bih se. Bio je tu veliki oblak sumnje i meni GS sve znači. Ta četiri trurnira godišnje dajem sve do sebe. da je bio bilo koji drugi turnir ne bih igrao  - kazao je Novak uz konstataciju da je pod jakim uticajem tableta protiv bolova već poslednjih 48 sati.

- Najteža stvar za mene protiv Frica od povrede je bio ritern, ta brza rekacija. Toga sam se najviše plašio danas jer igram protiv jednog od najboljih servera. To što nismo igrali preduge poene takođe mi je odgovaralo. Bio sam solidan u 1. i 4. setu u tim bitnim poenima. Dao mi je šansu da pobedim i iskoristio sam je. Pod jakim tabelatama sam protiv bolova već 48 sati, ne znam kakva je šteta načinjena mom telu.  Sad razmišljam o treningu i da se odmorim - zaključi je Novak.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Aleksandra Zvereva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    14. februar 2021 | 15:07

    Srecno Novace! Neka te sreca prati i Bog neka te cuva!

  • ✍️

    14. februar 2021 | 15:23

    Svako dobro Novače , pa do pobede.💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏆

  • N

    14. februar 2021 | 15:29

    Samo napred Nole ne pravdaj se nikom i gazi boraniju sve do broja 21.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA