„Znam da ne volite Novaka, ali bio je povređen“: Amerikanac koji ne voli Srbina ga konačno podržao

Pomalo neočekivane reči dolaze iz usta Bena Rotenberga

  • 6
Novak Đoković, Aleksandar Zverev Foto: Tanjug/AP

Američki novinar, Ben Rotenberg je nama najpoznatiji po učestalim prozivkama upućenih na račun Novaka Đokovića. Poslednja u nizu desila se pred sam Australijan open, kada je komentarisao povlačenje srpskog tenisera zbog žuljeva na meču u Adelejdu.

Nije mirovao ni tokom turnira. Prilikom svađe Nika Kirjosa i naše Marijane Veljović, javno je stao na stranu australijskog tenisera, iako je ovaj vređao srpsku damu koja je sudila meč i pokušavala da ga obuzda.

Stoga, dolazi kao pravo-pravcato čudo vest da je Ben Rotenberg ovog utorka stao na stranu Novaka Đokovića. Naime, očigledno je da je i njemu dozlogrdilo od brojnih komentara internet zajednice koja vređa srpskog tenisera i kaže da je izmislio povredu.

- Vidim dosta statusa kakav je ovaj dole. Ljudi, razumem da ne volite Đokovića, ali nema nikakve dileme da je imao bolove u jednom momentu na ovom turniru. To je bila samo akutna reakcija na meču protiv Frica. Ako se oporavlja brže nego što je planirano, super za njega – napisao je Rotenberg na svom Tviter profilu.

Nama ostaje da se nadamo da će Novak biti potpuno spreman i za polufinalni meč, gde ga očekuje okršaj sa Aslanom Karacevom. Ovaj duel je planiran za četvrtak.

Video: Đoković se iznervirao: Izbacio demone iskalivši bes na reketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    16. februar 2021 | 21:42

    Zar su svi teniseri koji su trebali da igraju sa njim, ocekivali pobedu nad Novakom ako je povredjen? Cak i tada mu ne mogu nista. On je jedan diva covek, iskren, pravedan, savestan i NAJTENISER. Sve ga to cini da bude ovakav kakav je VELIKI!

  • DARKO 100%

    16. februar 2021 | 21:22

    Proradila savest,biti zao prema nekome ko ti nije nista ucinio ,svremenom covek gubi mir i san ,da bi sacuvao mir i san shvati je da nema potrebe da bude zao jer Novak nepobedjuje na lepe oci nego kroz igru,upornost o i znoj,i narvno talenat iskazan u jos ranoj mladosti

  • rajko

    16. februar 2021 | 23:36

    Ja mislim da jos vise treba da lazi i blate Nola onda je jos ä jaci .Jos ne shvacaju Srpski mentalitet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA