≫ 

Moćna veza Novaka i Ibre: Zlatan njegove pobede slavi na srpskom, 1 gest ga oduševio za sva vremena

Najbolji teniser sveta i jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala veliki su prijatelji već deset godina

  • 1
Novak Đoković, Zlatan Ibrahimović Foto: Profimedia

Novak Đoković se plasirao u novo finale Australijan opena, svoje deveto u karijeri i napašće sopstveni rekord u borbi za devetu titulu u Melburnu, kao i 18. Grend slem titulu u karijeri.

Istovremeno, u Beogradu igraju ekipe koje Novak simpatiše, Crvena zvezda, za koju navija od malih nogu, ali i Milan, koji takođe voli i čiji je gost svojevremeno bio i to u vreme kada je za ovaj klub igrao upravo Zlatan Ibrahimović, koji je i danas glavna zvezda Milaneza.

Na društvenim mrežama je baš zbog toga aktuelna fotografija Đokovića u dresu Milana pored Zlatana Ibrahimovića, a njih dvojica imaju izuzetno veliku povezanost i prijateljstvo koje traje više od 10 godina.

Slične šale pravljene su i pred meč Zvezda - PSŽ, koji je Đoković gledao uživo u Ligi šampiona pre tri sezone, ali je Novak otklonio dilemu i pokazao da mu je Zvezda klub koji je iznad svih ostalih u srcu.

Nema sumnje da će i Novaku ovaj meč Zvezde i Milana biti poseban zbog njegovog prijatelja Zlatana.

Ibrahimović ne propušta priliku da čestita Đokoviću kod osvajanja velikih trofeja, a često koristi i reči na srpskom tom prilikom kao što je čuveni Novakov urlik "Idemooo".

Novak je i jedan od retkih sportista čiju fotografiju Ibrahimović ima na svom profilu na Instagramu, gde mu je takođe izneo u opisu slike niz komplimenata na njegov račun, uz nezaobilazno "Idemoo".

Pogledajte i fotografije koje govore o velikom prijateljstvu Novaka i Zlatana Ibrahimovića:

- Kakav šampion, moj prijatelj Novak Đoković! Još jedan Grend slem, Idemooo - napisao je Zlatan uz njihovu fotografiju sa Rolan Garosa.

Upravo na Rolan Garosu ga je Zlatan i bodrio, a tom prilikom imao je i Novakov kačket, a posle meča je Đoković prišao do Ibre na tribinama da ga pozdravi.

Zlatan je gledao Đokovića i u Bersiju na Mastersu u Parizu dve godine ranije. Tada je svog sina obukao u dres PSŽ-a, na kojem je pisalo Đoković. Zlatan je dobio čast i da odigra sa Novakom nekoliko udaraca, a onda je Đoković oduševio njegovog sina tako što mu je poklonio reket.

Po fotografiji se moglo videti koliko je taj gest oduševio Zlatana, koji je sijao od sreće, ali i njegovu suprugu Helenu Seger, koja i sa 50 godina izgleda neverovatno i jedna je od najlepših i najzgodnijih žena fudbalera. Taj gest Novaka, kada mu je usrećio dete, Zlatana je oduševio za sva vremena, a o tome je pričao i u jednom od kasnijih intervjua.

- Mi smo dobri prijatelji, i dalje smo u kontaktu. Pratimo jedan drugoga, gledamo međusobne uspehe. Presrećan sam zbog njega jer se vratio iz povrede da bude broj jedan, tamo gde i pripada. Moja deca su ga upoznala i bila su impresionirana njime. Oni ne igraju tenis, treniraju fudbal i MMA, ali su bili presrećni i oduševljeni što su ga upoznali.

- On je divan momak. Osoba koju vidite na TV-u je takođe i ista osoba u realnom životu. Neki sportisti su drugačiji na TV-u i u realnom životu, ali Đoković je u obe sfere i zbog toga ga volim. On je zabavan, dobar momak, ima pozitivnu energiju i lako je družiti se s njim - opisao je Ibrahimović Novaka u jednom intervjuu.

Video: Matrix challenge! Ibrahimović izazvao Novaka Đokovića

Došao je dan velikog okršaja na Marakani - Zvezda večeras (18.55) čeka Milan, s namerom da napravi dobar rezultat pred revanš na San Siru. Kvota na keca je 4,00, iks je 3,40, dok je dvojka 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA