Ko je žena Novakovog rivala u finalu AO i zašto je najzaslužnija što Medvedev igra atomski tenis?

Daria Medvedeva je velika podrška za ruskog tenisera, koji je od momenta kada je zaprosio skočio sa 65. mesta do gotovo samog vrha ATP liste

  • 12
Danil I Daria Medvedev Printskrin: Instagram/medved33

Danil Medvedev je rival Novaka Đokovića u finalu Australijan opena (nedelja 9.30 Eurosport), i o tome se dosta zna. Međutim, ono što je zanimljivo i što se manje zan je da ruski teniser srećno oženjen već tri godine iako ima samo 25 godina.

Njegova supruga je Daria Medvedeva. Par se zabavljao četiri godine pre nego što se venčao u septembru 2018. Medvedev je uvek cenio svoju ženu i odaje joj priznanje što ga je učinila boljim igračem.

Danil sam kaže da je trenutak kada je zaprosio Dariju jedan od ključnih u njegovoj karijeri, jer su od tada, stvari za njega krenule nabolje.

- Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima. Dala mi je mnogo samopouzdanja. Uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo nabolje za mene.

- Bilo je to posle Vimbldona. Mislim da sam bio 65. na svetu, ili nešto tako. i na kraju godine sam već bio 15. na svetu. Mislim, imao sam najbolju moguću američku turneju prošle godine, a ona je radila za mene kako bih igrao bolji tenis -rekao je Medvedev prošle godine na konferenciji tokom turnira u Vašingtonu.

Rus ističe da se njegova supruga brine za sve sitnice u životu za njega. Njegov jedini cilj tada ostaje da igra tenis i dobija mečeve. To mu pomaže da se usredsredi na svoju igru i izoštri svoje veštine.

Medvedev je u izjavama o supruzi rekao i da mu je Darija pokazala lepotu života i da bi želeo da provede ceo život sa njom.

Pogledajte neke od njenih fotografija:

Video: Novak se ohrabrujućim rečima obratio publici nakon pobede: Povreda je prošlost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2021 | 21:08

    Novak moze da izgubi samo molbom za neke vise ciljeve,kako god ucinio je mnoga dobra za Srpski narod ,kroz promovisanje Srbije po svetu,kao dobrotvor ,itd...tako ili ovo ili ono on uvek radi za korist Srbije

  • Zvele

    20. februar 2021 | 07:52

    Nole je terminator zbrisaće ih sve ......

  • Idemoooo

    20. februar 2021 | 08:34

    Nole osvaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA