≫ 

Neverovatne kvote za finale Đoković - Medvedev: Ovako nešto se ne pamti na Australijan openu

Iako je osmostruki šampion, Novak protiv Rusa koji igra u fenomenalnoj formi ima tek blagu prednost i kvote su gotovo izjednačene

  • 80
Danil Medvedev, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u nedelju od 09.30 u Melburnu igra svoje deveto finale u karijeri na Australijan openu i juri svoju devetu titulu! Rival je Rus Danil Medvedev, koji igra u neverovatnoj formi i ne zna za poraz još od 30. oktobra i trenutno ima niz od 20 vezanih pobeda!

Zbog toga i kladionice nemaju izrazitog favorita u finalu i kvota je gotovo izjednačena. Bukmejkeri Meridian kladionice blagu prednost ipak daju Novaku Đokoviću, na koga je kvota 1.86, dok je kvota na Medvedeva 1,91!

Ovo je sigurno jedna od najvećih kvota na Đokovića na Australijan openu ikada, jer je čak i protiv Nadala i Federera kroz istoriju ovde bio favorit, ali i kladionice su svesne u kakvoj formi igra Medvedev, koji je na Australijan openu jedinu poteškuću imao protiv Filipa Krajinovića u trećem kolu, kada je izgubio jedina dva seta, na turniru, ali i dobio peti odlučujući sa 6:0.

Novak je sa druge strane imao manjih problema sa povredom koja ga je mučila tokom meča sa Fricom kada je pao i povredio međurebarni mišić, ali je prebrodio problem i u četvrtfinalu i polufinalu protiv Zvereva i Karaceva delovao je potpuno spremno, a ohrabrila je i njegova izjava posle meča da se oseća najbolje od početka turnira i da nema tragova povrede.

Meridian kladionica veruje i da će meč biti neizvestan i da su male šanse da se završi u tri seta, pa je granica za gemove postavljena na 40,5.

Oni koji veruju u pobedu Novaka, i rizičnije igre, mogu da se okušaju i u pogađanju tačnog rezultata, pa su tako kvote na Novaka sledeće: 3:0 -4,70, 3:1 - 5.00, 3:2 - 6,20.

Sa druge strane, kvote na Medvedeva po setovima su gotovo izjednačene. Tačnije, za 3:1 i 3:2 su identične kao i za Novaka, dok je kvota za 3:0 za nijansu veća - 4.80!

A pošto svi verujemo u Novaka i novi trofej, OVDE odmah preuzmi 1.500 DINARA BONUSA i singliraj za još jedan grend slem u nizu.

Video: Novak se ohrabrujućim rečima obratio publici nakon pobede: Povreda je prošlost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoGi

    19. februar 2021 | 20:11

    NOLE SRBENDO,TOLIKO NAPADA I VREDJANJA TEBE I TVOJE FAMILIJE OD STRANE MRZOLJUBACA ,ALI JA SE IPAK MOLIM DRAGOM GOSPODU BOGU ZA TVOJ USPEH I NE SAMO ZA OVU NEDELJU VEĆ ZAUVEK,OSTANI ŠAMPION I BUDI UVEK TAKAV KAO ŠTO JESI 🙏🙏🙏

  • vrabac

    19. februar 2021 | 22:15

    Medvedev je odlican igrac. I bilo je vreme da se pojavi neko tako dobar iz mladje generacije. Nadam se da ce Novak naci nacina da ga pobedi, ali ono sto je sigurno - to nece biti rutinska pobeda. Morace Novak da igra najbolje sto zna, a i tada ce biti neizvesno. Napred Nole!

  • Stefan

    19. februar 2021 | 23:11

    Ako je sudeci po formi, treba biti iskren i reci da je rus favorit.Novak je imao dosta "kasljucanja" u igri cak i protiv karasteva, nije bas da uliva samopouzdanje, ali posto je to Novak ne zna se, mozda izadje i odigra brutalan tenis u finalu. Medvedev zna da moze da pobedi posto je Noleta prilicno dominantno pobedio u poslednjem okrsaju,voli da igra protiv Novaka, dok mi se cini da Novak nije bas srecan kada igra sa njim.Da podvucem-Medvedev igra bolje od Dominika od prosle godine,a Novak je prosle godine delovao bolje nego sad. Sa druge strane Novakova prednost je to sto je ovo ipak Melburn, sto je to ipak grend slem. Rus treba tek da pokaze da li moze da igra na tom nivou u 5 setova. Cicipas nije pravo merilo, iz vise razloga. Prvo igrao je sa Rafom i fizicki i emotivno se ispraznio nakon takvog podviga. Danas se na terenu videlo da nema motivacije, energije, prosto letargicno je igrao sve do poslednjeg seta. Drugo on ima izrazito negativan skor protiv Medvedeva sto znaci da nema igru za njega, rus je eksploatisao Cicipasov bekhend, u prva dva seta gotovo da i nije bilo dugih razmena, Cicipas bi svaku trecu loptu koju mu dolazi na bekhend slao u aut, nije ni malo predstavljao izazov svojom igrom. I na kraju, ako pratite instagram I tviter videcete da je vecina ljudi ubedjena da ce Medvedev da zgazi Novaka, a Novak nekako najbolje prodje kada ga svi otpisuju I kada je “autsajder”. Nadajmo se najboljem! :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA