≫ 

Đoković skrhan posle snimka iz Splita: Kakva emocija, ovo je prelepo!

Splićani su se skupili na trgu Peristilu koji se nalazi u starom grad

  • 14
NOvak Djokovic Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nastavio je da na društvenim mrežama odaje počast preminulom pevaču, Đorđu Balaševiću, a sada je podelio jedan snimak iz Dalmacije, tačnije iz Splita gde su se ljudi okupili i pevali njegove pesme.

- Kakva emocija. Ovo je prelepo! Hvala Slite, muzika leči dušu - napisao je Đoković na svom Instagramu.

Splićani su se skupili na trgu Peristil koji se nalazi u starom gradu, Dioklecijanovoj palati, kako bi odali počast Balaševiću.

Novak će, sa druge strane, imati velikog posla u nedelju pošto igra za titulu Australijan opena protiv Danila Medvedeva.

>>> Novak Đoković u nedelju od 09.30 u finalu Australijan opena juri 18. grend slem titulu protiv Danila Medvedeva. Uprkos povredi koju vuče, Srbin je favorit - kvota na Novaka je 1,70, a na Medvedeva 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Medvedev.

Novak Đoković Foto: Instagram/Printscreen

Video: Novak se ohrabrujućim rečima obratio publici nakon pobede: Povreda je prošlost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dar mar

    21. februar 2021 | 09:07

    Nole,igraj tenis I uzmi tu 18 titulu GS,pokazi zasto si najveci u istoriji tenisa,ostavi te emocije za kucnu upotrebu ,Hrvati su ga voleli samo zato sto se odrekao nas I nase zemlje, imamo mi I vecih pevaca pa ih Hrvati mrze I preziru,ne razumem neko podilazenje njima nece doprineti nikakvom ,,pomirenju''

  • Miki

    21. februar 2021 | 09:00

    Odgledaj film da vidis sta je emocija...

  • Grobbelaar

    21. februar 2021 | 09:09

    Treba reći da se taj grad u vreme Nemanjića zvao SplEt i da su stanovnici bili Srbi katolici. Svest o sopstvenom poreklu im je primenjena tek komunističkom indoktrinacijom nakon 1945. Dalmatinci nisu bili ustaše, već partizani, dok su najozloglašeniji zločinci uglavnom bili iz zapadne Hercegovine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA