Novak sa Rodžerom i Rafom sve kupi: Samo jedan igrač mlađi od 33 godine ima Grend slem titulu!

Potvrđuje se ono Novakovo - nećemo otići bez nas trojica bez borbe

  • 3
Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je nastavio svoju vladavinu na Australijan openu, a ujedno i totalnu dominaciju tri teniser na Grend slemovima.

Koliko mladi teniseri još uvek ne mogu ni da priđu onome što Nole, Rafael Nadal i Rodžer Federer rade, jasno je kada se pogleda da je Dominik Tim jedini igrač koji je rođen posle septembra 1988. godine koji je uspeo da osvoji jedan od četiri veća turnira.

Za to vreme, teniserke mlađe od 1988. godine, su prilično uspele da se istaknu i pored teniserki kao što su Serena Vilijams, Marija Šarapova i ostale koje su bile krajnje dominantne.

Petra Kvitova, Viktorija Azarenka, Garbin Muguruza, Jelena Ostapenko, Sloun Stivens, Karolina Voznijacki, Simona Halep, Naomi Osaka, Ešli Barti, Bjanka Andresku, Sofija Kenan, Iga Svjontek, sve one su uspele da se dokopaju trofeja na Grend slem takmičenjima.

Potvrđuje se ono Novakovo - nećemo otići bez nas trojica bez borbe - a, videćemo ko će drugi mladić biti koji će napraviti, možemo slobodno reći, senzaciju kao Dominik Tim.

Video: Novak zasmejavao navijače i Medvedeva, pa završio s izjavom ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A dal bi

    22. februar 2021 | 09:59

    I Tim uzeo trofej da Novaka nisu izbacili.

  • MightyS

    22. februar 2021 | 12:23

    Šta više gurate tog Federera. Pa on je već otišao, ništa nije osvojio već dugo, niti će osvojiti.

  • Dex

    22. februar 2021 | 13:37

    Posle njih više niko neće gledati tenis.... Nikada više takva trojka neće igrati u istom periodu... Hvala im za više od decenije vrhunskog tenisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA