I Rodik se divi Novaku, imao je poruku za kritičare: "Uvek sam poštovao njegovu igru, nestvaran je"

Amerikanac kaže da nikad nije mislio ništa loše o našem teniseru

  • 0
Endi Rodik, Novak Đoković

Foto: Profimedia/AFP

Bivši američki tensier Endi Rodik među ljubiteljiam tenisa u Srbiji je važio za čoveka koji nema preterano veliko mišljenje o Nvaku Đokoviću, međutim, nekadašnji prvi reket SAD tvrdi da je oduvek gajio poštovanje prema Novakovoj igri, a to što je, kako kaže, ponekad znao da uputi i koju reč kritike, ne znači da je promenio stav o našem asu.

Rodik se oglasio putem tvitera i, kao i mnogi veliki sportisti danas, u superlativu pričao o Srbinu posle osvajanja Melburna.

- Džoker je toliko dobar. Godinama rutinski pobeđuje brojne sjajne tenisere na Australijan openu. Ne postoji mesto na terenu gde možete da ga napadnete. To je kao da ne možete da zadate udarac bokseru koji može da vas nokautira obema rukama. Poštovanje - napisao je Rodik na Tviteru.

Rodik je neke iznenadio ovakvim komentarom, jer ljudi najviše pamte njegov umalo fizički sukob sa Novakom još iz dana kada su igrali jedan protiv drugog, i neke njegove kriričke izjave na račun našeg tenisera.

Ipak, Rodik kaže da je uvek i iznad svega realan.

- Uvek govorim onako kako je. Pronađite mi jedan primer da nisam ukazao Novaku poštovanje za nešto što je uradio na terenu. Imam pravo da se ne slažem sa nekim stvarima van terena, ali u potpunosti poštujem njegovu igru. On je nestvaran.

 

Kada je već bio raspoložen da "tvituje", usledilo je i pitanje da li će Novak završiti sezonu sa najviše grend slemova.

- Nisam baš najbolji u matematici, ali za to bi bilo potrebno da Rafa ne osvoji Rolan Garos. Ne idem tako daleko, ali ako Novak pobedi Rafu na Rolan Garosu ove godine biće veoma teško reći da nije najbolji. Naravno, to će pokazati vreme, ali to bi bio veliki korak ka tome - zaključio je Rodik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA